„Poveste de dragoste”: Nouă piese compuse special de HaHaHa Production pentru coloana sonoră

Coloana sonoră a filmului "Poveste de dragoste", de Cristina Iacob, care a fost lansat pe marile ecrane româneşti pe 27 noiembrie, cuprinde nouă piese semnate de echipa HaHaHa Production, realizate special pentru acest lungmetraj.
„Poveste de dragoste”: Nouă piese compuse special de HaHaHa Production pentru coloana sonoră

Coloana sonoră a filmului „Poveste de dragoste”, de Cristina Iacob, care a fost lansat pe marile ecrane româneşti pe 27 noiembrie, cuprinde nouă piese semnate de echipa HaHaHa Production, realizate special pentru acest lungmetraj.

Piesa „I wish”, de pe genericul final, a fost compusă anterior de Smiley, iar pentru partea instrumentală s-a lucrat cu unii dintre cei mai buni violonişti din ţară. “Suntem foarte bucuroşi că, încă o dată, Cristina ne-a dat ocazia să facem muzica pentru un film al ei, de data asta de altă factură decât #Selfie. De mult ne-am dorit să facem muzică pentru film, să îmbrăcăm muzical imaginile.”, spune Smiley, aflat la a doua colaborare cu regizorul Cristina Iacob

 

 

Adunaţi în studio, membrii echipei HaHaHa au vizionat scenele cheie ale filmului, după care au compus piesele potrivite momentului: “Dincolo de orice regulă de radio, oamenii trebuie să simtă o stare. Singurul lucru care vindecă cu adevărat şi rezolvă problemele, este iubirea”, spune Şerban Cazan. Piesa de pe generic, “Present for you”, a fost compusă de Şerban Cazan în colaborare cu Jazzy Jo, şi interpretată de Smiley, alături de Jazzy Jo.

“Şerban mi-a spus că avem un film foarte frumos şi că ar vrea să lucrez la o piesă pentru acest film. Nu mi-a spus că ar rămâne vocea mea pe piesă, în schimb regizoarei i-a plăcut foarte tare, aşa că am făcut un duet cu Smiley. Am scris-o cu gândul la cea mai importantă poveste de dragoste pe care am trait-o şi cu gândul la persoana care mi-a întregit viaţa”, povesteşte Jazzy Jo.

 

 

Vidoclipul piesei “Present for you” a fost lansat luni, 30 noiembrie şi cuprinde imagini din film, cu Dragoş Bucur şi Raluca Aprodu.

 

 

Poveste de dragoste este primul love story românesc şi a fost lansat în cinematografe vineri, 27 noiembrie. Acţiunea filmului se petrece într-un oraş vechi şi fermecător din Transilvania, unde Sebastian şi Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste.  Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influenţă a trei bărbaţi cu personalităţi puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viaţa de adult şi alegerile unei inimi de copilă.  E vremea Crăciunului şi viata îi rezervă acestei tinere frumoase şi talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească. 
 
A fost cadoul pentru mine. Nu pot să spun ce fericire a fost să aud muzica noastră şi că a fost atât de frumos”, a spus Jazzy Jo după vizionarea filmului.
 
Din 27 noiembrie, Poveste de dragoste rulează în cinematografele din România.

 

Recomandări: