Light Food

articol
Autor: Elena Nistor
Light Food
Light Food

Ciuperci cu sfecla

Ingrediente: Ciuperci proaspete 1 kg, sfecla rosie 500 g, ceapa 150 g, ulei 75 g, usturoi 20 g, sare

Mod de preparare: Ciupercile se taie pestisori si se fierb in apa cu sare. Sfecla se fierbe, se curata de coaja si se da pe razatoare. Ceapa se toaca si se caleste in ulei, se adauga ciupercile, sfecla si mujdeiul de usturoi si se calesc impreuna inca 2-3 min. La sfarsit se potriveste gustul de sare.

Pire de telina cu cartofi

Ingrediente: Telina 650 g, cartofi 750 g, lapte 350 ml, oua 2 buc, unt 75 g, sare

Mod de preparare: Telina se curata, se spala, se taie felii si se fierbe in apa cu sare. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb separat in apa cu sare. Se scurg si se trec impreuna cu telina prin masina de tocat. Se adauga untul si galbenusurile, se subtiaza cu lapte si se potriveste gustul de sare.

Articol exclusiv online

Tags:
Dieta vegetariana
Dieta vegetariana