Cititoarele noastre au coapse mai netede decat ale lor

Batalia impotriva dusmanului redutabil al femeii moderne, CELULITA, s-a dat la Libraria Carturesti din Bucuresti, unde cartile frumoase s-au asezonat perfect cu ceaiul verde si hrana sanatoasa.
Cititoarele noastre au coapse mai netede decat ale lor
Cititoarele noastre au coapse mai netede decat ale lor

Ca sa nu ramanem „repetente” anul acesta la capitolul frumusete, Elancyl ne-a oferit pe 17 mai o noua calatorie in spatele frontului de lupta contra celulitei. Si va asigur ca nu este unul lipsit de peripetii, mai ales ca celulita este incapatanata. Dar va asigur ca o putem dezarma!

De data aceasta, batalia impotriva dusmanului redutabil al femeii moderne, CELULITA, s-a dat la Libraria Carturesti din Bucuresti, unde cartile frumoase s-au asezonat perfect cu ceaiul verde si hrana sanatoasa. Artizanii eficienti anticelulita raman, dupa parerea mea, ingrijirea si preocuparea constanta pentru frumusetea si fermitatea pielii. Aceasta pentru ca, indiferent de informatiile care circula, celulita este o problema inestetica de care femeile nu pot spune ca au scapat defintiv, o data ce au dobandit-o.

Asa ca iata concluziile in ceea ce priveste lupta anticelulita in care am combatut impreuna cu

dr. Andreea Iftimie, medic estetician, Adrian Borozan, personal trainer si Roberta Nicolae, marketing manager Elancyl. In primul rand, renuntarea la obiceiurile total nesanatoase este un must. De aceea, din viata noastra, trebuie sa dispara definitiv si irevocabil fumatul, abuzul de alcool, sarea in exces. Acestea ne incarca organismul cu toxine care isi arata coltii la suprafata pielii.

Cu creme si terapii, tot inainte!

Insa nu disperati! Gratie masajului zilnic cu cremele Elancyl putem obtine o drenare eficienta a edemului ce da aspectul capitonat. Apoi, pentru ca rezultatele sa fie durabile trebuie sa facem sport! Jazzercise a fost o propunere tentanta si amuzanta. La consolidarea efectelor de estompare majora a aspectului de coaja de portocala ajuta si tehnologia din cosmetica medicala radiofrecventa, tri sau bipolara, endermologia fractionata, completate de un stil alimentar sanatos si hidratare. Iar ca un secret pretios, retineti ca, daca vreti sa tineti departe celulita, trebuie sa va imprieteniti pe viata cu cateva fructe bune: ananas, kiwi si capsuni.

Oana Cuzino, director editorial CSID

Adrian Borozan, instructor Jazzercise

Adriana Eftimie, medic estetician

Roberta Nicolae, marketing manager Elancyl

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Sfaturi utile cand pleci in vacanta
Sfaturi utile cand pleci in vacanta
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive