Usturoi de mâncăm, sănătoşi tun vom fi!

Cui nu-i place ar trebui să revină la sentimente mai bune şi să-l folosească din belşug în sosuri light de vară, cu iaurt. Dincolo de mirosul care poate pune pe fugă colegii de serviciu sau partenerul de cuplu (care poate fi alungat cu ajutorul acestor alimente), există o listă atât de lungă de beneficii încât ar fi cazul să vă convingeţi apropiaţii să-l consumaţi în grup.
Usturoi de mâncăm, sănătoşi tun vom fi!

Cui nu-i place ar trebui să revină la sentimente mai bune şi să-l folosească din belşug în sosuri light de vară, cu iaurt.

Dincolo de mirosul care poate pune pe fugă colegii de serviciu sau partenerul de cuplu (care poate fi alungat cu ajutorul acestor alimente), există o listă atât de lungă de beneficii încât ar fi cazul să vă convingeţi apropiaţii să-l consumaţi în grup.

Vă spunem doar că poate contribui la combaterea cancerului, răcelilor, parazitozelor, alergiilor, vaginitelor, leucemiei, colesterolului crescut şi a bronşitelor cronice.

Dacă aşa nu v-am convins, măcar conţinutul caloric scăzut (4 calorii la un căţel) s-o facă.

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată