Vila în care a fost asasinat creatorul de modă Gianni Versace, vândută pentru 41,5 milioane de dolari – Galerie FOTO

Luxoasa vilă din Miami în care a trăit creatorul de modă italian Gianni Versace, în care celebrul designer a fost asasinat în 1997, a fost vândută la licitaţie, marţi, cu 41,5 milioane de dolari unui grup imobiliar, informează AFP. "Licitaţia pentru această vilă legendară din Florida s-a încheiat la suma de 41,5 milioane de dolari, acesta fiind ultimul preţ oferit de VM South Beach LLC. Este o afacere bună şi suntem bucuroşi", a declarat Lamar Fisher, un reprezentant al casei de licitaţii Fisher Auctions, organizatoarea evenimentului.
Vila în care a fost asasinat creatorul de modă Gianni Versace, vândută pentru 41,5 milioane de dolari - Galerie FOTO

Luxoasa vilă din Miami în care a trăit creatorul de modă italian Gianni Versace, în care celebrul designer a fost asasinat în 1997, a fost vândută la licitaţie, marţi, cu 41,5 milioane de dolari unui grup imobiliar, informează AFP.
„Licitaţia pentru această vilă legendară din Florida s-a încheiat la suma de 41,5 milioane de dolari, acesta fiind ultimul preţ oferit de VM South Beach LLC. Este o afacere bună şi suntem bucuroşi”, a declarat Lamar Fisher, un reprezentant al casei de licitaţii Fisher Auctions, organizatoarea evenimentului.

Doar trei cumpărători potenţiali au participat la licitaţie: grupul VM South Beach LLC, fiul magnatului Donald Trump, Eric, şi Glenn Straub, proprietarul cluburilor Palm Beach Polo şi Country Club.
Preţul de pornire pentru „Casa Casuarina”, o vilă din anii 1930 care are 10 camere şi două terase, din care una dă spre plajă, era de 25 milioane de dolari. Vila are şi o piscină de 16 metri, placată cu mozaic şi aur de 24 carate. Multe dintre camerele vilei sunt decorate cu fresce pictate manual, marmură italiană şi vitralii din sticlă.

Gianni Versace a cumpărat proprietatea în 1992 cu 2,9 milioane de dolari. Designerul a cheltuit 33 milioane de dolari renovând-o şi adăugându-i o aripă nouă.
În 1997, Gianni Versace a fost împuşcat mortal în cap în faţa casei sale de criminalul în serie Andrew Cunanan, care s-a sinucis ulterior.
În ultimii ani, vila a fost transformată în hotel, dar, din cauza unor probleme financiare, proprietarii au decis să o scoată la vânzare.

Sursa foto: mirror.co.uk


Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Îmbunătățirea vieții sexuale prin sport. Cum ne ajută exercițiile kegel?