Ed Sheeran, mai sănătos de când a devenit tată: „Stilul meu de viață s-a schimbat”

Pe 1 septembrie, Ed Sheeran și soția lui au anunțat nașterea primului lor copil - o fetiță pe care au botezat-o Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.
Ed Sheeran, mai sănătos de când a devenit tată: „Stilul meu de viață s-a schimbat”
Foto: shutterstock

De când a devenit tată, Ed Sheeran mărturisește că este mult mai atent la sănătatea lui. Invitat în emisiunea Late Late Show, cântărețul în vârstă de 30 de ani a vorbit despre cum arată viața lui cu un bebeluș, dar și cum i s-a schimbat rutina.

„Am devenit tată și stilul meu de viață s-a schimbat. În loc să merg la somn la 6 dimineața, mă trezesc la 4 dimineața”, spune artistul. „Se simte exact cum ar trebui să fie viața și e minunat. Sunt mai sănătos decât am fost vreodată. Fac sport în fiecare zi și petrec mai mult timp acasă să înregistrez. Mă simt ca un om normal și e bine”, adaugă cântărețul.

Fiica lui, Lyra, chiar l-a inspirat de faimosul cântăreț să pună din nou mâna pe chitară după o pauză destul de lungă, explicând motivul pentru a renunțat la acest instrument după turneul Divide, din perioada 2017-2019.

„Nu m-am atins de chitară luni de zile după ce am terminat turneul. A fost ca o criză de încredere, nu mai voiam să muncesc, dar mi-am spus „Munca este hobby-ul meu”, a explicat cântărețul. „După ce s-a născut Lyra, am început să cânt iar la chitară, pentru ea”, adaugă artistul.

Ed Sheeran, în culmea fericirii

Pe data de 1 septembrie, Ed Sheeran și soția lui Cherry Seaborn au anunțat nașterea primului lor copil – o fetiță pe care au botezat-o Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Artistul a postat pe Instagram o fotografie cu o păturică şi o pereche de şosete pentru bebeluși.

„Am un mesaj scurt despre noutăţile din viaţa mea personală pe care vreau să vi le spun şi vouă. Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe minunate de medici, Cherry a născut-o pe frumoasa şi sănătoasa noastră fetiţă, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem total îndrăgostiţi de ea. Atât mama cât şi copilul se simt foarte bine şi suntem în al nouălea cer. Sperăm să ne respectaţi intimitatea în această perioadă. Cu mult drag, ne vedem când va veni timpul să mă reîntorc pe scenă”, a scris cântărețul în dreptul fotografiei.

Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Tensiune crescută în sarcină: ce e de făcut explică dr. Ingrid Gheorghe, Sanador