Pedichiura medicală, soluţia pentru unghiile cu probleme VIDEO by CSID

Pentru unghiile încarnate, specialiştii recomandă pedichiura medicală, după o vizită în prealabil la medicul dermatolog care poate exclude problemele infecţioase.

Unghiile încarnate reprezintă o problemă frecvent întâlnită, atât la adulţi cât şi la copii. De multe ori, această problemă este agravată de manevre de îngrijire necorespunzătoare, care se fac acasă, fără instrumente profesionale.

Purtarea pantofilor nepotriviţi, dar şi a celor sport fără a respecta lungimea optimă a unghiilor, şi tăierea colţurilor acestora pot agrava integritatea unghiei şi chiar mersul. Pentru a vedea ce soluţii există pentru unghiile încarnate, am stat de vorbă cu Alina Cuzuban, specialist în pedichiură medicală!

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Beatrice Anghel: tratamente moderne în cancerele ginecologice avansate