Soluţii împotriva căderii părului

Simţi că în ultima vreme îţi cade tot mai mult păr? Ai încercat şampoane, tratamente, măşti cu gaz sau alte leacuri băbeşti? Noi am testat pe propriul scalp nostru nişte tratamente injectabile care chiar au dat rezultate. Am stat de vorbă cu medicul estetician Oltjon Cobani care ne-a povestit despre momentul în care chiar ar trebui să te îngrijorezi de căderea podoapei tale capilare, ce analize ar trebui să faci şi ce soluţii îţi propune medicina modernă. Eu am încercat mai multe tipuri de tratamente - PRP şi un cocktail cu vitamine şi nutrienţi necesari creşterii şi regenerării părului - tratamente ce mi-au fost injectate în scalp. Este o procedură ce se realizează cu anestezie locală, tocmai pentru că scalpul este o zonă cu multe terminaţii nervoase şi, deci, extrem de sensibilă. se simt nişte pişcături, însă nu doare nimic. Iar rezultatele se văd cam peste o lună: te trezeşti cu multe fire mici de păr, semn că podoaba capilară a început să se regenereze.

Simţi că în ultima vreme îţi cade tot mai mult păr? Ai încercat şampoane, tratamente, măşti cu gaz sau alte leacuri băbeşti? Noi am testat pe scalpul nostru nişte tratamente injectabile care chiar au dat rezultate. Mai jos, medicul estetician Oltjon Cobani povesteşte despre momentul în care chiar ar trebui să te îngrijorezi de căderea podoapei tale capilare, ce analize ar trebui să faci şi ce soluţii îţi propune medicina modernă.

Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt deja 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism