Vinoterapia îţi dezvăluie secretul relaxării şi frumuseţii

Vinoterapia stoarce secretele boabelor de strugure în tratamente care purifică, detoxifică, hrănesc pielea și previn îmbătrânirea, cu ajutorul polifenolilor şi viniferinei.
Vinoterapia îţi dezvăluie secretul relaxării şi frumuseţii

Vinoterapia stoarce secretele boabelor de strugure în tratamente care purifică, detoxifică, hrănesc pielea și previn îmbătrânirea, cu ajutorul polifenolilor şi viniferinei.

Vinoterapia nu înseamnă doar paharul cu vin rosu pe care il putem savura zilnic (recomandat de medicii cardiologi, de altfel), ci şi anumite produse cosmetice şi de îngrijire pe care le putem folosi pentru a beneficia de calităţile excepţionale ale extractului de struguri.

Astfel au apărut centrele Wine Spa de relaxare şi frumuseţe specializate pe tratamente prin vinoterapie. În cadrul acestora procedurile şi terapiile acoperă toate necesităţile de relaxare şi în plus ajută la combaterea durerilor musculare, a contracturilor, a insomniilor, îmbunătăţirea circulaţiei, a tonusului muscular, a aspectului pielii, la hidratarea pielii, reducerea celulitei, remodelarea corpului, etc 

De exemplu specialiştii Riserva (primul Wine Spa din România) recomandă:

  • Masaj de tonifiere cu crema de masaj din ulei din seminte de struguri si extract natural de struguri cu proprietati anti-imbatranire si anticelulitice combinata cu un gel criogenic ce contine extracte de alge marine si iedera.
  • O ceremonie pentru faţă şi corp de 150 de minute ce include o baie nectar, periaj uscat, împachetare caldă cu pudră de struguri, taster facial, masaj echilibrant.
  • Un tratament purifiant în două faze, una pentru spate cu matcha şi jeleu de ceai verde, alta pentru faţă, cu viniferina şi ulei organic de struguri şi masaj energizant.
  • Exfoliere Cabernet, împachetare cu jeleu de struguri, masaj al scalpului, masaj calmant al întregului corp cu miere şi lavandă.

Şi da, să nu uităm un amănunt, pe durata tratamentelor, a masajelor sau a băilor relaxante băutura recomandată este vinul.

Exista contraindicaţii pentru vinoterapie?

Sunt puţine contraindicaţii absolute, putem vorbi în schimb de limitări şi prudenţă în anumite afecţiuni precum: afecţiunile dermatologice – deoarece masajul se poate aplica doar la persoanele cu pielea perfect sănătoasă; bolile infecto-contagioase; în inflamaţiile centrilor nervoşi; în hemoragiile cerebrale recente; bolile sau leziunile cu caracter hemoragic sau când există riscul unor complicaţii grave; bolile acute pleuro-pulmonare; interventii chirurgicale recente.

Ora de dans cu Natalia Selegean
Ora de dans cu Natalia Selegean
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată