Terapii cu pesti Garra Rufa, la Green Day Spa

Green Day Spa, singurul institut de spa si intretinere din Romania ce ofera terapii realizate prin pestii Garra Rufa, desavarsindu-le prin tratamente exclusiviste Babor si Alessandro, cat si servicii bazate pe cele mai performate tehnologii din lume - Ultratone si LPG - si-a deschis portile.
17.08.2009
Terapii cu pesti Garra Rufa, la Green Day Spa
Terapii cu pesti Garra Rufa, la Green Day Spa

Green Day Spa, singurul institut de spa si intretinere din Romania ce ofera  terapii realizate prin pestii Garra Rufa, desavarsindu-le prin tratamente exclusiviste Babor si Alessandro, cat si servicii bazate pe cele mai performate tehnologii din lume – Ultratone si LPG – si-a deschis portile.

Aici, toate reprezentantele sexului frumos – si nu numai – pot beneficia de efectele aromaterapiei, masajului, cosmetologiei si tratamentelor spa personalizate din cap pana in picioare.

Ce inseamna Babor?
   

Complexul Babor de tratamente corporale, utilizat in Green Day Spa, are la baza un concept de tratament unitar, bazat pe cunostintele traditionale ale puterii de vindecare ale naturii. Combinatia de masaje blande si tratamente special create pentru ingrijire, confera vitalitate si hidratare intensiva pielii, lasand-o pe deplin relaxata si supla.

Secretele vracilor africani se regasesc in puterea pietrelor naturale vulcanice si a cristalelor precum calcitul si quartzul roz, menite sa intareasca legatura dintre trup si natura. 

Rentinerire corporala dupa retete urmate de Madonna, Shakira sau Gwyneth Paltrow
  
Aparatura Ultratone Futura Pro, cu traditie in domeniul modelarii corporale, este singurul sistem la nivel mondial care foloseste 44 de tipuri de unde, care, in concordanta cu impulsurile biologice, completeaza remodelarea si intinerirea corpului. Forma rotativa a undei si semnalele ajuta la evacuarea fluidului in exces, comprima grasimea si tonifica musculatura pentru reducerea rapida a grasimii din jurul abdomenului, soldurilor, coapselor si taliei, ducand la pierderea rapida in centimetri si kilograme cu rezultate remarcabile inca de la primul tratament.

Avantajul acestui aparat este posibilitatea de a actiona in zona bustului obtinand un efect de lifting prin tonifierea si ridicarea muschilor pectorali. Sistemul este folosit de multe vedete internationale printre care Madonna, Shakira, Gwyneth Paltrow sau Heather Mills. Ultratone Futura Pro include si biostimulare faciala performanta pentru lifting non-chirurgical, pentru ca are incorporat un Activator Facial cu peste 1000 de impulsuri bioptice pentru rezultate spectaculoase.

Tratamente pentru psoriazis cu pesti Garra Rufa

O alta noutate pe piata din Romania o reprezinta pestii Garra Rufa. Sunt o varietate de pesti ce isi au originile in izvoarele calde de langa Kangal, un mic orasel din Turcia. Eficienta lor a fost probata si in recuperarea cazurilor de traume musculare cat si disfunctionalitati reumatice si neurologice. Dupa cateva sesiuni in bazinele speciale populate cu Garra Rufa, pana si in cele mai crunte boli precum psoriazisul, au fost vazute rezultate uimitoare.

Trateaza, “mancand” celulele de piele moarta, practic oferind un peeling, atat mecanic cat si enzimatic. De ce si enzimatic? In timpul “hranirii” pestii elibereaza o secretie enzimatica si dithranol, un component de baza al cremelor dermatologice ce echilibreaza PH-ul pielii si ajuta celulele sa se regenereze mai repede decat in mod normal.

In Green Day Spa, pestisorii sunt folositi pentru terapii combinate cu manichiura si pedichiura, tratamentele realizandu-se prin suctiune, aceasta specie neavand dinti sau alte metode ce ar putea provoca ranirea. In completarea acestei metode, institutul foloseste pentru ingrijirea mainilor, printre altele, sistemul  “NailSpa” care cuprinde linii diferite de produse imbogatite cu vitamine pentru a trata in mod corespunzator fiecare tip de unghie si fiecare problema in parte.

Pentru ingrijirea picioarelor, Pedix, gama utilizata in institut, contine conceptul patentat “Marina Vital®” – foarte bogat in nutrienti si vitamine, biotopul unui tip special de alga, folosit ca un concentrat luxuriant de substante active. Imunitatea picioarelor este imbunatatita, sunt intens hidratate, tratate si protejate impotriva radicalilor liberi.

Noul centru spa se afla in zona Palatului Cotroceni.


 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și vă aduce zilnic informații despre diverse ... citește mai mult
Anonimul se muta din Delta in Bucuresti
Anonimul se muta din Delta in Bucuresti
Recomandare video
Dr. Cazacu Corrado: simptome și tratament în boala parodontală (parodontoză)
Recomandări:
Nu lua iod preventiv! Ce simptome grave determină excesul de iod
Nu lua iod preventiv! Ce simptome grave determină excesul de iod
Boala Alzheimer, depistată cu acuratețe 100% de un test cutanat minim invaziv
Boala Alzheimer, depistată cu acuratețe 100% de un test cutanat minim invaziv