Silueta femeii ideale pe parcursul a 3.000 de ani VIDEO

Ce mai înseamnă în anul de graţie 2015 să fii frumoasă? Desigur, este o întrebare subiectivă. Majoritatea ne visăm slabe, cu talia trecută prin inel, picioare subţiri, decolteu voluptuos şi cu un posterior precum al divei Jen Selter. Dar, înainte de a a visa cu ochii deschişi la imaginea perfectă a vedetelor din revistele de beauty, să aruncăm o privire în istorie şi să vedem care era idealul feminin de altădată.
Silueta femeii ideale pe parcursul a 3.000 de ani VIDEO

Ce mai înseamnă în anul de graţie 2015 să fii frumoasă? Desigur, este o întrebare subiectivă.

Majoritatea ne visăm slabe, cu talia trecută prin inel, picioare subţiri, decolteu voluptuos şi cu un posterior precum al divei Jen Selter.

Dar, înainte de a a visa cu ochii deschişi la imaginea perfectă a vedetelor din revistele de beauty, să aruncăm o privire în istorie şi să vedem care era idealul feminin de altădată.

Cei de la BuzzFeed au realizat un video foarte interesant, în care surprind diferitele standarde ale frumuseţii de-a lungul timpului, din Egiptul antic, perioada Dinastiei Han din China, epoca victoriană, perioada hippiotă a Americii anilor ’60 şi până astăzi.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată