Sarutul poate fi mortal

Mai mult decat senzual, intim si placut, sarutul poate fi... mortal! I s-a intamplat unei tinere de 18 ani din Marea Britanie, careia primul sarut din viata nu i-a adus fluturi in stomac, ci moartea.
11.02.2011
Sarutul poate fi mortal
Sarutul poate fi mortal

Mai mult decat senzual, intim si placut, sarutul poate fi… mortal! I s-a intamplat unei tinere de 18 ani din Marea Britanie, careia primul sarut din viata nu i-a adus fluturi in stomac, ci moartea.

Jemma Benjamin, jucatoare de hockey si inotatoare de performanta, a murit sub privirea ingrozita a prietenului ei in varsta de 21 de ani, dupa ce acesta a sarutat-o.

 

La atopsie, legistii au descoperit ca Jemma a decedat din cauza unei boli rare de inima care omoara 500 de oameni anual numai in Marea Britanie – Sudden Arrhythmic Death Syndrome sau sindromul mortii subite provocate de aritmie.

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Hipertensivii sa bea suc de sfecla rosie!
Hipertensivii sa bea suc de sfecla rosie!
Recomandare video
Raed Arafat, despre moarte: „Sper să vină cât mai târziu”
Recomandări: