Sandra Izbaşa a donat păr pentru crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer

Sandra Izbaşa a donat 25 de centimetri de păr pentru crearea de peruci pentru femeile diagosticate cu cancer!

Sandra Izbaşa a donat 25 de centimetri de păr pentru crearea de peruci pentru femeile diagosticate cu cancer, la îndrumarea hairstylistului Geanina Florina de la Jovsky Studio Corbeanca, locaţie susţinătoare a campaniei „Vieţi împletite”, demarată de Fundaţia Renaşterea. 

„Am dorit să donez o parte din părul meu către Fundaţia Renaşterea în cadrul campaniei Vieţi împletite. Îmi doream o schimbare de look şi am vrut să donez părul pentru crearea perucilor pentru femeile diagnosticate cu cancer. Mă simt foarte bine şi mă bucur pentru că am luat această decizie”, spune Sandra.

Hairstylistul Geanina Florina este responsabilă de toate schimbările de look ale Sandrei.

„Lucrez foarte bine cu Geanina, mă consult cu ea pentru orice modificare adusă părului meu. Nu am mai avut părul aşa scurt din 2011 şi îmi era dor de lookul acesta”, adaugă Sandra Izbaşa.

„Am avut bucuria de a o cunoaşte pe Sandra în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu câţiva ani. De atunci colaborăm cu succes pentru ca părul ei să arate perfect în orice moment. În tot acest timp, culoarea părului a trecut prin mici transformări. În urma colaborării noastre cu Fundaţia Renaşterea, Sandra şi-a dorit să doneze şi ea păr. Am ales un long bob bine texturizat, care o defineşte foarte bine, şi un balayage blond care dă un look fresh primăvăratic”, explică hairstylistul Geanina Florina.
 

Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată