Reacţia unei mame a 5 copii umilită la plajă

Tanis Jex-Blake, o canadiancă în vârstă de 33 de ani, mamă a cinci copii, a fost luată peste picior de trei tineri la plajă, din cauza condiţiei sale fizice.
20.08.2014
Reacţia unei mame a 5 copii umilită la plajă

Tanis Jex-Blake, o canadiancă în vârstă de 33 de ani, mamă a cinci copii, a fost luată peste picior de trei tineri la plajă, din cauza condiţiei sale fizice.

Femeia a rezistat cu stoicism vorbelor grele aruncate de tineri, însă a hotărât să adreseze o scrisoare deschisă acestora, prin intermediul reţelelor de socializare, text care a devenit viral în urma preluării de către mai multe site-uri şi posturi de radio locale.

Această scrisoare a reuşit să emoţioneze o lume întreagă. Iată ce a spus femeia legat de întâmplarea de pe plajă:

„Aceasta este o scrisoare deschisă adresată celor doi băieţi şi fetei care au hotărât să chiulească astăzi de la serviciu şi să vină la plajă, pentru a se relaxa la soare, să se bucure de apă şi să bea câteva beri.
Îmi pare rău că prima mea încercare din ultimii 13 ani de a mă bronza în bikini în public v-a provocat dezgust. Îmi pare rău că burta mea nu este suficient de plată şi strâmtă. Îmi pare rău că abdomenul meu este acoperit de cicatrici.
Nu îmi pare rău, în schimb, de corpul meu care a găzduit, protejat, dat naştere şi crescut CINCI fiinţe umane fabuloase, sănătoase, inteligente şi minunate.

Vreau să ştiţi că mi-am ţinut capul sus în timp ce v-aţi bătut joc de mine, prefăcându-mă că ceea ce ziceţi nu mă afectează, însă am plâns în maşină, în drum spre casă. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi stricat ziua. Oameni ca voi fac ca lumea aceasta să fie urâtă.
Nu mă pot abţine să nu îmi pară rău pentru femeile care într-o zi vă vor purta copiii şi vor deveni dezgustătoare în ochii voştri, pe măsură ce corpurile lor se vor schimba în timpul procesului miraculos al sarcinii. Pot doar să sper că într-o zi veţi realiza că cicatricile mele sunt nişte lucruri de care trebuie să fii mândru, nu să îţi fie ruşine”.

Sute de mămici s-au solidarizat cu femeia, fotografiindu-se în costume de baie şi ţinându-şi copiii în braţe.

Sursa: dailymail.co.uk

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați ... citește mai mult
Recomandare video
Raed Arafat, despre moarte: „Sper să vină cât mai târziu”