Omul de afaceri Bryan Johnson a dezvăluit unul dintre ingrediente-cheie pe care le folosește zilnic pentru a-și menține aspectul tânăr

Johnson, în vârstă de 46 de ani, afirmă că în fiecare zi savurează cacao pentru a-l ajuta în încercarea sa de a rămâne veșnic tânăr.
  • Publicat:
Omul de afaceri Bryan Johnson a dezvăluit unul dintre ingrediente-cheie pe care le folosește zilnic pentru a-și menține aspectul tânăr

Bryan Johnson este un om de afaceri din America, care caută elixirul anti-îmbătrânire. Bărbatul în vârstă de 46 de ani își ține la curent urmăritorii cu lucrurile pe care le face, dar și trucurile la care apelează, în încercarea sa de a fi veșnic tânăr. Recent, acesta a precizat că unul dintre trucurile la care apelează este consumul zilnic de cacao.

Cacao – secretul vieții veșnice?

„Uneori, lucrurile care sunt bune pentru noi nu le facem,” spune Johnson, într-unul dintre videoclipurile sale.

Cu toate acestea, el consumă zilinic cantități moderate de cacao de calitate.

El le-a dezvăluit internauților o listă lungă de beneficii pe care cacaoa le are asupra organismului și afirmă că consumul unei cantități sănătoase de cacao zilnic poate face minuni pentru sănătatea creierului, funcția executivă, memoria pe termen lung și sănătatea inimii.

Cacao de calitate

Bărbatul din California a subliniat că nu toate tipurile de ciocolată din magazin sunt de calitate și nu orice tip de cacao merită a fi consumată.

„Caută să cumperi cacao de înaltă calitate, iar pentru asta trebuie să te uiți după mai multe lucruri: unu, să fie cacao pură; doi, să nu fie constituită prin provesul de Dutching cocao; trei, să fie testată pentru metale grele; și patru, să aibă un conținut ridicat de flavonoli,” a împărtășit el.

Johnson are un magazin în care vinde cacao, pe care, spune el, a ales-o cu grijă din întreaga lume și a testat-o pentru a fi cea fi cea mai sănătoasă variantă posibilă care există.

„Există această presupunere că dacă alimentele sunt în supermarketurile noastre, atunci cumva au trecut printr-un proces care să se asigure că sunt sigure. Asta nu este adevărat,” explică el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rețete cu cacao

Johnson prezintă apoi câteva rețete simple în care își încorporează pudra de cacao în diverse preparate, pentru a-și satisface necesarul zilnic.

În prima rețetă, acesta amestecă pudra de cacao cu o budincă cu nuci, despre care spune că este un preparat delicios, scrie nypost.com. 

El a pus și puțină pudră peste câteva legume, iar apoi a amestecat-o cu unt de arahide, pe care l-a numit „un fel de Nutella sănătoasă”. A inclus chiar și puțină cacao în cafea, pe care a numit-o un adevărat răsfăț.

Trucuri noi anti-îmbătrânire

El a atras atenția în ultimul an datorită metodelor sale controversate și, unii ar spune, neortodoxe, de a încerca să trăiască veșnic. A primit odată transfuzii de sânge de la fiul său de 17 ani în încercarea de a avea cea mai tânără vârstă biologică posibilă.

Omul de afaceri cheltuiește aproximativ 2 milioane de dolari anual pe regimuri pentru a-și inversa vârsta, pe care le denumește „Proiectul Blueprint”. De asemenea, a declarat în februarie că a învins atât căderea părului, cât și încărunțirea părului folosind unele metode unice, în ciuda faptului că a împărtășit că ar fi trebuit să fie chel, în mod genetic.

„Cel mai bun moment să lucrezi la părul tău este înainte să începi să-l pierzi,” a insistat Johnson.

Citește și: Dieta milionarului de 46 de ani. Ia peste 100 de pastile zilnic să trăiască veșnic. „Nu vreau să mor”

Sursa foto: Youtube

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan