Dieta milionarului de 46 de ani. Ia peste 100 de pastile zilnic să trăiască veșnic. „Nu vreau să mor”

Poate că numele Bryan Johnson nu-ți zice nimic, dar sigur ai auzit de un „nebun” care își dorește să trăiască veșnic.
  • Publicat:

Poate că numele Bryan Johnson nu-ți transmite nimic, dar cu siguranță ai auzit de un „nebun” care a făcut valuri pe Internet în ultimii ani, pe motiv că își dorește să trăiască veșnic. Milionarul în vârstă de 46 de ani s-a făcut cunoscut pe social media după ce și-a promovat stilul de viață extrem care promite să combată efectele îmbătrânirii, într-un proiect numit „Blueprint”, pe care îl consideră un algoritm pentru prezervarea corpului.

Ia peste 100 de suplimente în fiecare zi, face analize zilnic, ține o dietă strictă, se trezește la ora 4:30 dimineața și nu mai mănâncă după ora 11:00, iar la ora 20:30 dă stingerea. Fără nicio excepție. Băile cu lumină LED sunt nelipsite, la fel și șederile pe dispozitive electromagnetice de intensitate mare care promit să-i întărească pelvisul. Printre tratamentele la care apelează se numără și donațiile de plasmă de la fiul său adolescent și rejuvenarea penisului cu injecții și terapia cu unde de șoc.

Bryan Johnson cheltuiește anual 2 milioane de dolari pentru a arăta din nou ca la 18 ani. În 2021, și-a redus vârsta epigenetică cu 5.1 ani în doar 7 luni, un record mondial. Mai exact, milionarul a reușit să încetinească procesul de îmbătrânire cu 31%.

A creat proiectul Blueprint, un algoritm care să-i controleze corpul. Nu ia nicio decizie singur, își măsoară peste 70 de organe cu ajutorul a sute de teste, evită comportamentele distructive și a renunțat să mai mănânce în exces, să sară peste orele de somn sau să bea prea mult.

Mănâncă într-o fereastră de 6-8 ore, iar planul alimentar este unul vegan și conține 3 mese pe zi de un total de 1,977 calorii și peste 100 de pastile.

În ce constă dieta lui Bryan Johnson

Când se trezește, milionarul bea un „Green Giant”, care conține apă, 2 lingurițe de chlorella pulbere, complex amino, creatină, peptide de colagen, 500mg flavanoli de cacao, 1 linguriță de scorțișoară.

Prima masă conține 300g de linte neagră, 250g broccoli, 150g conopidă, 50g ciuperci, 1 cățel de usturoi, 3g ghimbir, 1 lime, 1 linguriță de cumin, 1 linguriță de oțet de mere, 1 linguriță de semințe de cânepă, 1 linguriță de ulei de măsline, 1 linguriță de 100% ciocolată neagră,

Cea de-a doua masă este o budincă de nuci care conține 50ml lapte de migdale, 3 lingurițe de nuci de macadamia mărunțite, 1 linguriță de semințe de in măcinate, 2 lingurițe de nuci măcinate, 1 linguriță de cacao, 1/2 linguriță scorțișoară, suc de rodie, nuci braziliene, 250g fructe de pădure, și 3 cireșe.

Cea de-a treia masă variază, iar ca opțiuni sunt: salată de sparanghel cu sfeclă și migdale sau cartofi dulci umpluți sau salată de fenicul și portocală.

Pe lângă mesele principale, într-o zi obișnuită ia 104 pastile, iar asta pentru că-și dorește să aibă o nutriție perfectă.

Somnul și sportul încetinesc procesul de îmbătrânire

Somnul este cea mai importantă practică a longevității. Atunci când se pune la somn, înainte ia melatonină. Folosește ochelari care blochează lumina albastră, are saltea care controlează temperatura, cu o oră înainte de somn nu mai face absolut nimic, se culcă în fiecare seară la aceeași oră, doarme singur și face beznă în cameră.

În fiecare zi face 1 oră de mișcare și aproximativ 25 de exerciții, atât de stretching, cât și de postură, greutăți sau cardio. Pentru fiecare exercițiu face câte o serie a câte 15, 25 sau 50 de repetări, în funcție de exercițiu. În plus, face și hiking, joacă tenis și baschet pe weekend.

Ce folosește zilnic pentru ten

Procesul de îmbătrânire se poate opri atât pe interior, cât și pe exterior, iar rutina de îngrijire a pielii este extrem de importantă. Dacă te întrebi cum reușește să aibă o piele atât de întinerită, Bryan are o rutină zilnică strictă:

  • Își spală fața cu un produs dermato-cosmetic
  • Folosește creme active
  • Folosește Vitamina C, E, ferulic, B3, azelaic
  • Tretinoin 1%
  • Protecție solară UVA+B

Surse: Colin Keeley, The Guardian, Rolling Stone

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân