(P) Verifică oferta de ţinute chic, pusă la dispoziţie de magazinele cu îmbrăcăminte! Găseşte outfit-ul potrivit plimbărilor romantice

Ţinutele pe care le adoptăm vorbesc, de cele mai multe ori, despre personalitatea noastră, despre tendinţe, preferinţe şi particularităţi.
  • Publicat:
(P) Verifică oferta de ţinute chic, pusă la dispoziţie de magazinele cu îmbrăcăminte! Găseşte outfit-ul potrivit plimbărilor romantice
Verifică oferta de ţinute chic, pusă la dispoziţie de magazinele cu îmbrăcăminte! Găseşte outfit-ul potrivit plimbărilor romantice

Atunci când arătăm bine, ne şi simţim bine. Ţinutele pe care le adoptăm vorbesc, de cele mai multe ori, despre personalitatea noastră, despre tendinţe, preferinţe şi particularităţi. Astfel, sarcina hainelor noastre nu este doar aceea de a ne oferi confort şi protecţie, ci şi de a ne crea aceea imagine care ne reprezintă. Din acest motiv, devine esenţială atenţia pe care ar trebui să o acordăm elementelor vestimentare şi accesoriilor pe care le alegem să ne reprezinte.

Cum ne concepem outfit-urile potrivite?

Hainele noastre, indiferent dacă noi consţientizăm sau nu, se încadrează anumitor criterii şi dess-code-uri. Vom aborda un anumit stil atunci când ne pregătim să mergem la birou, ne vom îmbrăca în alt fel când plecăm la cumpărături şi vom adopta alt tip de outfit atunci când avem o întâlnire romantică sau participăm la un eveniment sofisticat. În garderoba noastră există elemente vestimentare care ne poartă prin toate stilurile, însă toate vor fi caracterizate şi de o notă personală, creată prin culoare, accesorii sau texturi. De asemenea, atunci când ne vom alege hainele, vom acorda o mare atenţie calităţii materialelor, modului în care sunt concepute, dar şi versatilităţii acestora, încercând să alegem acele elemente care ne vor permite să le includem în cât mai multe outfit-uri şi să le adoptăm în cât mai multe contexte.

Ţinutele moderne şi comode, perfecte pentru o plimbare romantică

Atunci când vrem să ne alegem noi elemente vestimentare şi accesorii pe care să le includem într-o ţinută romantică, vom ţine cont de câteva criterii. În primul rând, vom încerca să parcurgem o colecţie cât mai elaborată de articole, magazin de haine venindu-ne în ajutor în acest sens. Vom avea şansa de a descoperi acele piese vestimentare care ne vor ajuta să ne concepem outfit-ul care ne va reprezenta cel mai bine. În perioada primăverii şi toamnei, vom ţine cont de faptul că vremea este capricioasă, iar un trench sau o jachetă impermeabilă pot completa cu succes o ţinută de damă formată din piese lejere, precum o fustă midi dreaptă şi o bluză cu imprimeuri. Nu vom uita de accesorii, precum eşarfa şi geanta de mână.

Pentru domni, un look foarte potrivit plimbărilor romantice, poate fi format dintr-o pereche de pantaloni drepţi, o cămaşă regular fit şi un trench trei-sferturi, la care vor adăuga pantofii din piele. Sezonul cald este cel mai potrivit plimbărilor sub clar de lună, astfel că doamnele pot adopta orice tip de rochie lungă şi vaporoasă, alături de sandalele cu platformă. Pentru domnii pasionaţi de stil, un look format din pantaloni din in şi o cămaşă largă, alături de o pereche de mocasini, poate reprezenta cea mai comodă şi elegantă abordare. Pentru zilele toride de vară, atât doamnele, cât şi domnii vor aborda piesele vestimentare realizate din fibre naturale, răcoroase şi plăcute.

Este sezonul potrivit accesorizărilor, astfel că nimeni nu va uita de ochelarii de soare şi de bijuterii. Sezonul rece vine şi el cu provocări în ceea ce priveşte look-ul romatic. O plimbare printre fulgii de nea, la braţul persoanei iubite, poate fi făcută într-o ţinută călduroasă, din care nu ar trebui să lipsească cojocelele de lână, pantalonii din stofă groasă, bocancii sau ghetele din piele. Doamnele se pot bucura de o ofertă foarte generoasă de pulovere colorate şi confortabile, în timp ce domnii vor da personalitate ţinutelor, alegând să poarte o cămaşă groasă, cu un imprimeu surprinzător.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan