(P) Cele mai recente tendințe pentru primăvara târzie

Iată care sunt marile tendințe la sfârșitul primăverii de care poți ține cont atunci când îți planifici ținutele.
  • Publicat:
(P) Cele mai recente tendințe pentru primăvara târzie
Cele mai recente tendințe pentru primăvara târzie

Tendințele vestimentare pentru bărbați din această primăvară sunt mai surprinzătoare ca oricând. Pe de o parte, vom observa pretutindeni tendința minimalistă, neutră, care pune accentul pe confort și pe un stil activ de viață, iar pe de altă parte, bărbații sunt încurajați să își exprime creativitatea și personalitatea prin ținutele pe care le abordează.

În acest sfârșit de primăvară, ne putem aștepta la ținute caracterizate atât de simplitate și de confort, dar și de puțină personalitate. În garderoba ta, ar trebui să prioritizezi piesele vestimentare de bază, precum tricouri, pantaloni scurți și blugi, dar totodată ar trebui să faci loc și pieselor vestimentare inedite, precum tricouri cu imprimeu, cămăși cu animal print și chiar cardigane tricotate sau croșetate. Cu alte cuvinte, tendințele sugerează că nu există limite în această primăvară în ceea ce privește felul în care îți exprimi creativitatea prin ceea ce alegi să porți.

Iată care sunt marile tendințe la sfârșitul primăverii de care poți ține cont atunci când îți planifici ținutele:

Stil minimalist – pentru bărbații care preferă simplitatea și confortul

Tendințele vestimentare îi au în vedere atât pe bărbații minimaliști, care deja au o garderobă capsulă foarte solidă, cât și pe bărbații maximaliști, care sunt dornici să încerce orice tendință nouă. Prin urmare, indiferent ce stil preferi, în această primăvară tendințele te încurajează să îți exprimi adevărată personalitate. Stilul luxos, așa-numitul „quiet luxury” este o altă tendință care a început să se observe aproape pretutindeni încă de la mijlocul anului trecut. Minimalismul și stilul vestimentar quiet luxury sunt aproape înrudite, cu mici diferențe.

De exemplu, dacă dorești să încerci stilul quiet luxury, atunci poți înlocui tricourile tale obișnuite cu tricouri polo pentru bărbați, având grijă să optezi pentru nuanțe neutre, cum ar fi alb, negru, bleumarin sau kaki. Blugii pot fi înlocuiți cu pantaloni chino, iar dacă ai nevoie de pantaloni scurți, atunci optează pentru pantaloni chino scurți sau bermude. Materialele sunt iarăși decisive când vine vorba de stilul quiet luxury, așa că poți alege bumbac, in, modal, dar și materiale ecologice, precum tencel, bambus sau Lenzing Ecovero, acesta din urmă fiind vâscoză reciclată. În ceea ce privește pantalonii, garderoba ta capsulă ar putea include pantaloni chino, dar și blugi. Important este să eviți croielile restrictive, cum ar fi pantalonii conici sau blugii skinny și, în schimb, să optezi pentru blugi regular pentru bărbați sau blugi slim fit.

Stilul maximalist – pentru bărbații dornici să își exprime personalitatea

Tendințele vestimentare din această primăvară au câteva surprize și pentru bărbații care preferă stilul maximalist. Ei sunt încurajați să lase deoparte piesele vestimentare cuminți și să poarte în schimb  tricouri și cămăși îndrăznețe. De la cămăși cu animal print, bluze și tricouri cu accente metalice și până la tricouri cu imprimeu grafic, în această primăvară poți purta cele mai inedite piese vestimentare din garderoba ta. În privința pantalonilor de vară, ai două opțiuni, și anume pantaloni foarte scurți sau pantaloni scurți largi. Fără îndoială, maximalismul evită piesele vestimentare convenționale. Pantalonii scurți de bărbați sunt și mai scurți în acest sezon, iar pantalonii largi sunt mai largi ca oricând.

Primăvara aceasta, tendințele vestimentare permit bărbaților să poarte acele piese care le oferă tot confortul pe care și-l doresc și care îi ajută să își dezvăluie personalitatea și preferințele.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan