Dieta de la care Michelle Obama nu se abate. Ce face pentru a arăta atât de bine la 60 de ani FOTO

  • Publicat:
  • Actualizat:

De când s-a „retras” de la jobul de Primă Doamnă în 2017, Michelle Obama nu a mai încetinit ritmul deloc. Și în ciuda programului său încărcat și a carierei cu mult stres și în lumina reflectoarelor, avocata, mama, femeia de afaceri și autoarea în vârstă de 60 de ani arată cu aproximativ două decenii mai tânără decât este în realitate. 

Dieta fostei Prime Doamne a Americii

Este destul de clar că pune în practică ceea ce propovăduiește în ceea ce privește o dietă echilibrată și antrenamentele fizice constante. Dacă vrei să știi cum reușește să se mențină în formă, iată ce mănâncă Michelle Obama într-o zi: 

Ce mănâncă Michelle Obama la micul dejun

Printre preferatele sale se numără omleta, cârnații de curcan și grepfrutul. Chiar dacă micul dejun pe care îl ia zilnic este unul echilibrat și în care proteina joacă un rol important, cu ocazia unor evenimente speciale, Michelle Obama a dezvăluit pentru The New York Times că îi place să mănânce și gofre la micul dejun.

Cum arată prânzul fostei Prime Doamne 

O altă alegere bogată în proteină – un chili de curcan bogat în legume – este unul dintre felurile ei  favorite pentru prânz, alături de o salată sau de câteva legume proaspete. 

„Alegerea unei diete sănătoase nu este despre privațiune, este despre echilibru. Este despre moderație. Așa cum le spun copiilor mei, atâta timp cât mănânci fructe și legume la fiecare masă, vei fi în regulă dacă ai pizza sau înghețată din când în când. Problema apare atunci când răsfățurile devin obiceiuri”, a spus Michelle Obama pentru Everyday Health.

Ce alege pentru cină soția lui Barack Obama

Pui la rotisor și fructe de mare sunt două elemente de bază pentru cinele familiei Obama, adesea servite cu o cartof dulce copt, cușcuș, orez și broccoli sau mazăre făcute la aburi. 

Și deoarece pizza este „cu siguranță” mâncarea ei preferată, Michelle Obama o transformă în răsfăț săptămânal.

„Aproape în fiecare vineri mănânc, de exemplu, o pizza vegetariană cu blat din făină integrală”, a spus ea. 

Ce alte răsfățuri culinare preferă

Michelle Obama se bucură uneori și de a doua ei mâncare preferată: „Cartofi prăjiți. Îi iubesc. Și nu mi-e frică să vorbesc despre asta, pentru că este important să realizăm că alimentația sănătoasă nu trebuie să fie o abordare de tipul totul sau nimic”.

Nu doar ce mănâncă este important pentru ea; ci și cu cine gătește și împarte o masă.

„Este un mod bun de a ne conecta… toate conversațiile noastre majore în familie despre reguli și viață și suișuri și coborâșuri, se întâmplă la cină. Se întâmplă la ora mesei”.

Iar când vine vorba de întâlnirile cu prietenii, cina poate include un pahar ocazional de vin.

Meniul lui Michelle Obama este, de fapt, despre moderație, este bogat în proteină, fructe și legume pentru a-i oferi energie în zilele sale aglomerate și în antrenamentele intense. În același timp, își lasă suficient spațiu pentru a menține lucrurile interesante și își ascultă pofta când își dorește cu adevărat pizza. 

Sursă foto: Profimedia

Sursă: eatingwell.com

CITEȘTE ȘI: Dieta secretă a lui Carmen Iohannis. Ce mănâncă, de fapt, Prima Doamnă a României

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan