Cum arată Mara Bănică, după ce a suferit o nouă intervenție estetică la față FOTO

Ce procedură și-a făcut la nivelul feței
  • Publicat:
  • Actualizat:

Mara Bănică, în vârstă de 48 de ani, a decis să facă o nouă intervenție estetică înainte de Paște. Zilele trecute, vedeta a mers iar la cabinetul medicului estetician. Ea arată mai bine ca niciodată și pare că a întinerit cu 10 ani, după ce la finalul anului trecut și-a făcut și un lifting facial. Cum arată acum? 

Mara Bănică, o nouă intervenție estetică la față

Mara Bănică e pusă pe schimbări mari! După ce în luna decembrie a anului trecut și-a făcut lifting facial, acum, ea și-a făcut o nouă intervenție estetică la nivelul feței. Jurnalista și-a eliminat cearcănele, iar rezultatele i-au surprins pe fanii săi.

Deși mulți au criticat-o că a exagerat cu operațiile estetice, Mara Bănică a precizat că liftingul facial nu a schimbat-o deloc, ci a vrut să fie cât mai naturală și elegantă. Ea a mai dezvăluit că a trebuit să aștepte câteva luni între procedura de lifting facial și cea pentru eliminarea cearcănelor, deoarece cele două proceduri estetice nu puteau fi efectuate în același timp. După ce a ieșit din cabinetul medicului estetician, Mara a precizat că este foarte mulțumită de cum arată acum.

Cum arată după ce și-a scos cearcănele

Citește și: Un medic estetician din Constanța este anchetat pentru că a mutilat mai multe paciente. Tinerele au rămas cu sechele pe viață

„Mi-am scos cearcănele. Nu se face intervenția asta odată cu liftingul. Ăsta e motivul pentru care a trebuit să aștept. Intervenția este, de fapt, o completare a liftingului făcut în decembrie, pentru că nu se puteau scoate cearcănele în acea intervenție. A durat o oră și jumătate și a costat 3.200 de euro. În șapte zile îmi scot și firele. M-am operat la Ben Balazadeh, unul din cei mai buni specialiști, e regele liftingurilor”, a declarat Mara Bănică pentru fanatik.ro.

Sursa foto: instagram Mara Bănică

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc