Carmen Tănase, despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „M-am dus pentru ceva și au descoperit altceva”

Actrița de 63 de ani a făcut dezvăluiri incredibile.
  • Publicat:

Carmen Tănase, în vârstă de 63 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe din România. Deși pe scenă este mereu cu zâmbetul pe buze, actrița se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Ce a dezvăluit?

Ce probleme de sănătate are Carmen Tănase

Invitată în podcastul lui Bursucu, Carmen Tănase, una dintre cele mai bune actrițe din țară, a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are la 63 de ani. Ea a precizat că tușește de mai multe zile și că o doare spatele. În urma unei vizite la medic, ea a aflat că are scolioză și cifoză.

Nu renunță la viciile sale

„Tușesc de câteva zile. Cu spatele sunt rău, praf, intervenția a fost ceva peste, un bonus, eu m-am dus pentru ceva și au descoperit altceva. Problema pentru care m-am dus nu s-a putut rezolva, pentru că sunt strâmbă din copilărie și acum, cu bătrânețea, s-a strâmbat și mai rău. Am scolioză și, mai nou, am și cifoză, pentru că stau cocoșată”, a declarat Carmen Tănase în podcastul lui Bursucu

„Nu-mi pasă, la asta nu renunț nici să mă omori (la țigară – n. red.). După ce că am trecut la device-uri, ai putea spune mulțumesc că nu ți-am făcut fum aici. Și ce? Să mor sănătoasă? Asta e chiar culmea, să nu pot să fumez sau să beau cafea? Altceva nici nu fac, atât. Nici nopțile nu le dorm, pentru că așa e profesia. Dacă se termină spectacolul la 22.00 și merg până acasă, nu te poți culca imediat ce ajungi acasă”, a mai precizat actrița.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Florin Piersic de-a lungul timpului

A descoperit că are o tumoră pe măduvă

În cadrul unui interviu pentru EGO, Carmen Tănase a dezvăluit că a primit una dintre cele mai rele vești din viața sa. În urmă cu ceva ani, ea a mers să își facă un RMN la coloana vertebrală, pentru că avea dureri. Așa a aflat că avea, de fapt, o tumoră pe măduvă! Medicii au sfătuit-o să se opereze, pentru a nu paraliza.

„Având o perioadă liberă, am zis: ia să mă duc să-mi fac eu o radiografie aici la coloană, că am scolioză din copilărie și mă durea și un picior, să văd cum mai stăm. Nu era radiografie, era RMN. Din greșeală, doamna doctor a mărit un pic câmpul și s-a văzut mai sus. După o oră, cât am stat acolo, mi-a zis că trebuie să mai stau 20 de minute. Și apoi a început așa o vânzoleală pe acolo, mi-am dat seama că se întâmplă ceva… Și mi s-a spus că trebuie să mă operez urgent!

Pe mine mă durea piciorul, dar eu aveam ceva cervical: o tumoră pe măduvă. Mie nu mi-a dat niciun semnal, a fost descoperită dintr-o întâmplare, trimisă de Dumnezeu, de cine mi-a trimis-o și încăpățânarea tot de Dumnezeu. Am întrebat ce se putea întâmpla. Să paralizez de la gât în jos, se rupea măduva, la modul ăsta. M-a iubit Dumnezeu”, a dezvăluit Carmen Tănase, pentru EGO.RO. 

Sursa foto: capturi video/ facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc