Un medic estetician din Constanța este anchetat pentru că a mutilat mai multe paciente. Tinerele au rămas cu sechele pe viață

  • Publicat:
Un medic estetician din Constanța este anchetat pentru că a mutilat mai multe paciente. Tinerele au rămas cu sechele pe viață

Șocant! Un doctor specialist în chirurgie plastică este acum anchetat de procurorii din Constanța, după ce a efectuat trei operaţii în urma cărora pacientele au suferit complicaţii medicale grave. Femeile au rămas cu probleme estetice grave şi permanente.

Medic estetician din Constanța, anchetat că a mutilat mai multe paciente

Un doctor estetician din Constanța este cercetat acum de procurori după ce trei paciente pe care le-a operat îl acuză că le-ar fi mutilat. Tinerele au declarat în fața autorităților că au rămas cu grave complicații medicale. În plus, problemele de ordin estetic nu mai pot fi remediate.

S-a dispus plasarea lui sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. În fața magistraților, esteticianul a contestat măsura controlului judiciar instituită pe numele său.

Tinerele au rămas cu probleme de sănătate și cicatrici imense

Una dintre femei a suferit o operație de abdominoplastie la clinica din Constanța, iar celelalte două au suferit intervenții chirurgicale la o clinică din București.

Unitățile medicale au fost percheziționate de anchetatori, dar nu au identificat înscrisuri medicale referitoare care să fie legate de cele trei paciente. Ancheta este în desfășurare, iar medicul estetician nu poate părăsi România.

A fost plasat sub control judiciar

„În cauză s-a reţinut că inculpatul H.S., medic specialist în chirurgie plastică, a efectuat în data de 07.01.2021, la o unitate medicală din municipiul Bucureşti, intervenţii chirurgicale de tipul «reducţie mamară cu implant de silicon» şi «abdominoplastie» asupra persoanei vătămate P.L.D., în urma cărora au rezultat complicaţii medicale şi prejudicii estetice grave şi permanente.

În data de 03.12.2022, la o unitate medicală din municipiul Constanţa, inculpatul a efectuat o intervenţie chirurgicală de tipul «mastopexie» asupra persoanei vătămate P.I., în urma căreia au rezultat prejudicii estetice grave şi permanente. În data de 10.10.2023, la o altă unitate medicală din municipiul Bucureşti, inculpatul a efectuat o intervenţie chirurgicală de tipul «mastopexie» asupra persoanei vătămate M.M.C., în urma căreia au rezultat complicaţii medicale şi prejudicii estetice grave şi permanente”, au precizat procurorii, potrivit News.ro.

Citește și: Lavinia Pîrva a ajuns din nou pe mâna medicului estetician. Cum arată acum soția lui Ștefan Bănică Jr.

sursa foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân