O femeie a născut în parcarea unui restaurant McDonald’s: „Am împins de trei ori și a ieșit”

Femeia a adus pe lume un bebeluș sănătos.
  • Publicat:
O femeie a născut în parcarea unui restaurant McDonald’s: „Am împins de trei ori și a ieșit”

Situație neașteptată într-un orășel din Wisconsin, SUA! Un bebeluș a venit pe lume în parcarea unui McDonald’s! Părinții nu au reușit să mai ajungă la timp la spital, scrie presa internațională.

Femeia care a născut în parcarea unui restaurant McDonald’s

La începutul acestei luni, Analysia Beck, în vârstă de 25 de ani, care era însărcinată în 38 de săptămâni, a intrat în travaliu și nu a mai putut să ajungă la spital la timp. Cel mic a venit pe lume în parcarea unui restaurant McDonald’s.

Femeia a povestit că a simțit contracții dureroase, după ce i s-a rupt apa în somn. A dezvăluit că durerea era atât de mare încât a crezut că „ceva nu este în regulă” cu copilul. Și-a chemat soțul în ajutor și au pornit spre spital. Însă planurile s-au schimbat rapid pe drum!

Cei doi soți nu au reușit să mai ajungă la unitatea medicală, iar femeia a născut un băiețel pe bancheta din spate a mașinii. Totul s-a întâmplat în parcarea unui restaurant McDonald’s.

Mama copilului nu a reușit să mai ajungă la spital

Citește și: O femeie a născut un copil cu două capete, dar a dat vina pe medici. Dezvăluirile mamei: „Mi-au spus că o să am gemeni”

„Eram în mașină doar de vreo două minute când am zis: ‘Daniel, trebuie să tragi pe dreapta, simt că stau pe capul copilului. În acel moment, am știut că nasc și că nu vom ajunge la spital”, a declarat mama micuțului.

Soțul femeii a sunat la ambulanță. Când paramedicii au ajuns, femeia deja născuse.

Micuțul a primit și o poreclă

„Am împins de trei ori și el a ieșit. Paramedicul abia a reușit să ajungă, dar au fost acolo să mă ajute până la final”, a mai completat proaspăta mămică.

Bebelușul Micah Beck s-a născut sănătos și a avut 3,5 kg! Părinții lui au decis să-i dea și o poreclă amuzantă, „Little McFlurry”, după numele unui preparat popular al lanțului de fast-food. Și paramedicii sosiți la fața locului l-au numit pe cel mic „Baby McNugget”.

Sursa foto: capturi Youtube

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân