Lavinia Pîrva, partenera de viață a lui Ștefan Bănică Jr., are mare grijă de felul în care arată, așa că apelează și la medicul estetician și nu ascunde acest lucru de fanii săi. Recent, solista și-a făcut o nouă intervenție la nivelul feței!

Lavinia Pîrva și-a făcut o procedură estetică la nivelul feței

Lavinia Pîrva arată incredibil de bine, după ce a devenit mamă. A reușit să slăbească foarte mult și a revenit la silueta dinainte de naștere.

În plus, artista de 39 de ani acordă importanţă felului în care arată tenul său. De curând, Lavinia Pîrva a dezvăluit fanilor săi că a efectuat o procedură estetică la nivelul feței, pentru a-și menține o imagine cât mai bună.

Ea a decis să facă un tratament cutanat de ultimă generație, conceput pentru a stimula producerea de colagen din piele. Pe Instagram, vedeta s-a arătat entuziasmată de procedura pe care și-a făcut-o. Mulți au fost uimiți de felul în care arată acum!

A apelat la Morpheus

„Astăzi am simțit să fac ceva pentru mine. M-am lăsat pe mâna unui medic extrem de iubit și apreciat, datorită rezultatelor excepționale pe care le-a obținut în timp. Astăzi am facut Morpheus, o procedură extrem de eficientă pentru a-mi menține tenul luminos, ferm și tânăr.”, a scris Lavinia Pîrva, pe Instagram.

Citește și: Lavinia Pîrva, regimul alimentar cu care a slăbit 30 de kilograme după sarcină

În urmă cu ceva timp, cântăreața dezvăluia că și-a mărit și bustul, după ce fanii din mediul online au criticat-o.