Lavinia Pîrva, regimul alimentar cu care a slăbit 30 de kilograme după sarcină

Lavinia Pîrva a reuşit să slăbească 30 de kilograme după sarcină, iar acum se bucură de o siluetă de invidiat.
  • Publicat:
Lavinia Pîrva, regimul alimentar cu care a slăbit 30 de kilograme după sarcină
De când a devenit mamă pentru prima oară, Lavinia Pîrva şi-a schimbat complet stilul de viaţă, ceea ce a ajutat-o de altfel să revină la silueta de dinainte de sarcină. Soţia lui Ştefan Bănică a adoptat un regim alimentar strict pentru a obţine rezultatele mult visate, iar acum se mândreşte cu trupul ei atunci când trece proba costumului de baie.
 
Vedeta în vârstă de 35 de ani se află în vacanţă în Bulgaria alături de soţul şi fiul ei, Alexandru, prilej cu care profită de orice moment pe malul mării pentru a-şi etala noua siluetă.

Cum a slăbit Lavinia Pîrva 30 de kilograme

Galerie foto

vezi galeria
5 foto
Lavinia Pârva a reuşit să slăbească 30 de kilograme şi arată fantastic. Partenera lui Ştefan Bănică Jr a ţinut o dietă alimentară strictă, dar, după cum se vede în fotografii, cântăreaţa a frecventat şi sala de fitness în mod regulat.
 
“Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic şocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenţie de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus aşa, uşor, uşor, fără să fac eforturi prea mari”, a spus vedeta potrivit CANCAN.
 
Pe lângă mult sport, pilates, Lavinia Pîrva a adoptat şi un regim alimentar destul de stict care să o ajute să obţină rezultatele dorite. Din fericire, vedeta a împărtăşit cu fanii ei în urma unui interviu cum arată un meniu pe care-l urmează într-o zi obişnuită.
 
“Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, seminţe de in, nucă şi scorţişoară. Prânzul: grătar (peşte sau un alt tip de carne) şi legume (salată sau la grătar). Mişcare: minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) şi nimic altceva oricât mi-ar fi de greu”, a spus Lavinia, potrivit VIVA!
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”