Ellie White, secretul pentru un ten luminos, după ce a fost afectat de expunerea la soare

Ellie White a reuşit să recapete luminozitatea tenului după două vacanţe, cu ajutorul unui cocktail de vitamine şi acizi.
  • Publicat:
Ellie White, secretul pentru un ten luminos, după ce a fost afectat de expunerea la soare
După două vacanţe petrecute în Grecia în mai puţin de o lună, Ellie White a simţit nevoia să dea un refresh tenului, să îl hidrateze în profunzime, contracarând astfel efectele nocive pe care expunerea la soare le are asupra pielii. În acest sens, artista a mers în cabinetul medicului estetician pentru a primi un cocktail de vitamine şi acizi pentru un ten luminos şi cu aspect vizibil îmbunătăţit.

Ellie White, tratamentul pentru un ten luminos şi proaspăt

Ellie White a reuşit, chiar şi pe timp de pandemie, să bifeze două vacanţe în Grecia. Dacă prima a fost o vacanţă de familie, alături de copii, cea de-a doua a fost una romantică în doi, alături de partenerul ei, Doru Tinca. Revenită în ţară, artista a simţit nevoia să dea un refresh tenului afectat de expunerea la soare, devenit deshidratat şi sensibil. Ellie a apelat la medicul ei estetician, Iancu Morad, pentru a rezolva problema într-o manieră neinvazivă, dar extrem de eficientă.
 
„M-am bucurat de soare în aceste vacanţe, dar ştiu că razele ultraviolete au un efect nociv asupra tenului. Am cerut sfatul medicului meu estetician, Iancu Morad, şi am făcut un tratament denumit Dermapen, prin care se introduce în piele un cocktail hrănitor de vitamine şi acizi. Este mai eficient decât orice cremă! Îmi simt acum tenul mult mai hidratat, mai fresh, iar liniile fine au dispărut complet”, a declarat Ellie White.

Tratamentul Dermapen: în ce constă?

Dermapen este un dispozitiv prin intermediul căruia se introduce în piele un cocktail hrănitor de vitamine şi acizi. Tratamentul este minim-invaziv, rapid, nu necesită timp de recuperare, iar efectele se menţin până la trei luni de zile.
 
“Dermapen are efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen şi elastina. După expunerea la soare este indicat pentru că hidratează şi hrăneşte tenul în profunzime. Tratamentul este recomandat inclusiv pentru zone sensibile la nivel facial – în jurul ochilor, pentru conturul nasului sau al buzelor. Recomand la început 4-6 şedinţe la interval de 3 săptămâni, urmând apoi o şedinţă de întreţinere odată la câteva luni”, explică medicul chirurg estetician Iancu Morad.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”