Adio cicatrici, vergeturi şi riduri. Fă cunoştinţă cu DermaPen, stiloul care le şterge

Dermapen, dispozitivul inovator sub formă de stilou ce foloseşte ace detaşabile de unică folosinţă pentru a reda pielii tinereţea mult dorită şi pentru a trata cicatricile este acum disponibil şi în România.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Adio cicatrici, vergeturi şi riduri. Fă cunoştinţă cu DermaPen, stiloul care le şterge

DermaPen, dispozitivul inovator sub formă de stilou ce foloseşte ace detaşabile de unică folosinţă pentru a reda pielii tinereţea mult dorită şi pentru a trata cicatricile este acum disponibil şi în România.

Fie că vorbim de cicatrici de acnee, post-operatorii, atrofice, post-vărsat de vânt sau despre îmbunătăţirea calităţii pielii, cum ar fi ridurile, porii dilataţi şi chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin DermaPen, tratamentul non-invaziv pe care ţi-l poţi permite.

În funcţie de zona tratată, preţul unei şedinţe variază între 100 şi 150 de euro, iar numărul de şedinţe indicat diferă în funcţie de locul tratat între 3 şi 8.


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Pilates la malul mării
Pilates la malul mării
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”