Adio cicatrici, vergeturi şi riduri. Fă cunoştinţă cu DermaPen, stiloul care le şterge

Dermapen, dispozitivul inovator sub formă de stilou ce foloseşte ace detaşabile de unică folosinţă pentru a reda pielii tinereţea mult dorită şi pentru a trata cicatricile este acum disponibil şi în România.
30.05.2012
Adio cicatrici, vergeturi şi riduri. Fă cunoştinţă cu DermaPen, stiloul care le şterge

DermaPen, dispozitivul inovator sub formă de stilou ce foloseşte ace detaşabile de unică folosinţă pentru a reda pielii tinereţea mult dorită şi pentru a trata cicatricile este acum disponibil şi în România.

Fie că vorbim de cicatrici de acnee, post-operatorii, atrofice, post-vărsat de vânt sau despre îmbunătăţirea calităţii pielii, cum ar fi ridurile, porii dilataţi şi chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin DermaPen, tratamentul non-invaziv pe care ţi-l poţi permite.

În funcţie de zona tratată, preţul unei şedinţe variază între 100 şi 150 de euro, iar numărul de şedinţe indicat diferă în funcţie de locul tratat între 3 şi 8.


 

Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Pilates la malul mării
Pilates la malul mării
Recomandare video
Dr. Răzvan Stavri, SANADOR: cum se tratează eventrația sau hernia incizională