Antonio Banderas a dezvăluit că are coronavirus în ziua în care a împlinit 60 de ani

Actorul Antonio Banderas a declarat că îşi sărbătoreşte ziua de naştere în izolare şi că nu este afectat puternic de infecţia cu coronavirus, artistul fiind doar „puţin mai obosit decât de obicei”.
Antonio Banderas a dezvăluit că are coronavirus în ziua în care a împlinit 60 de ani

Actorul Antonio Banderas a declarat că îşi petrece ziua de naştere în izolare şi că nu este afectat puternic de infecţia cu coronavirus, artistul fiind doar „puţin mai obosit decât de obicei”.

Antonio Banderas a confirmat pe Twitter că este infectat cu coronavirus. Într-un mesaj postat pe 10 august, ziua în care împlineşte 60 de ani, actorul a dezvăluit că este obligat să-şi petreacă ziua în carantină, însă şi-a asigurat fanii că starea lui este una bună. 

„Aş vrea să adaug că sunt relativ OK, doar puţin mai obosit decât de obicei, însă am încredere că o să ma vindec cât de repede se poate, urmând indicaţiile medicilor, care sper să-mi permită să înving infecţia care afectează oameni de pe toată planeta”, a scris Banderas.

„Voi profita de izolare pentru a citi, scrie, pentru a mă odihni şi să continui să-mi fac planuri la noua vârstă de 60 de ani, pe care o întâmpin cu dorinţă şi iluzii”, a precizat actorul.

Nu se cunoaşte care este momentan locaţia artistului, el având reşedinţa primară în Surrey, Anglia, însă el are proprietăţi şi în Spania şi New York.

Născut la Madrid, colaborarea lui Pedro Almodovar l-a făcut celebru în ţara natală, Spania, ulterior construindu-şi o carieră la Hollywood cu filme precum „Masca lui Zorro”, „Philadelphia” şi „Motanul încălţat”.

Cristina Tudor
Cristina Tudor
Și-a început activitatea în jurnalismul online în redacția Digi24, în 2014, unde a petrecut câțiva ani buni. Acolo a redactat articole în toate domeniile, însă cu timpul a început să se contureze o predilecție către subiectele legate de sănătate, realizând inclusiv o campanie ce ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața