Reacţia cântăreţei Aylin Cadîr după atacul terorist de la Paris: „Sunt musulmană, dar…”

Atentatul de miercuri, 7 ianuarie 2015, din Paris, la redacţia publicaţiei de satiră Charlie Hebdo, a stârnit numeroase reacţii şi din partea persoanelor publice din România. Printre acestea se numără şi Aylin Cadâr, musulmană de origine, care a scris recent pe Facebook aceste rânduri.
Reacţia cântăreţei Aylin Cadîr după atacul terorist de la Paris: „Sunt musulmană, dar…”

 

Atentatul de miercuri, 7 ianuarie 2015, din Paris, la redacţia publicaţiei de satiră Charlie Hebdo, a stârnit numeroase reacţii şi din partea persoanelor publice din România.

Printre acestea se numără şi Aylin Cadâr, musulmană de origine, care a scris recent pe Facebook aceste rânduri, însoţite de imaginea de mai jos:
 

„Sunt musulmană, dar nu pot să înţeleg cum prin uciderea altora pentru punctul lor de vedere se face dreptate. Se mint singuri spunându-şi ‘fac dreptate pentru profetul Mahomed’. Nu fac altceva decât să ucidă oameni şi asta nu este corect după nicio carte”.

În urma atentatului de la Paris au murit 12 persoane: Jean Cabut – caricaturist; Georges Wolinski – caricaturist; Stephane Charbonnier, caricaturist; Bernard Verlhac (Tignous) – caricaturist; Philippe Honore – caricaturist; Bernard Maris – economist si cronicar; Mustapha Ourrad – corector; Elsa Cayat – psihanalist; Michel Renaud – fostul director de cabinet al primarului din Clermont; Ahmed Meradet – agent de politie; Franck Brinsolaro – brigadier in serviciul de protectie si Frederic Boisseau – om de serviciu.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL