Protejeaza-te de soare cu minerale antioxidante

Pentru a mentine sanatatea, tineretea si frumusetea pielii, Vichy a inventat Capital Soleil.
Protejeaza-te de soare cu minerale antioxidante
Protejeaza-te de soare cu minerale antioxidante

Dupa ce au descoperit ca aproape toate femeile constientizeaza nocivitatea razelor ultraviolete pentru piele, insa nu renunta la placerea bronzului, cercetatorii Vichy s-au pus pe treaba si au descoperit prima protectie solara cu minerale antioxidante.
 
Pentru a mentine sanatatea, tineretea si frumusetea pielii, Vichy a inventat Capital Soleil, protectie anti UVA si UVB cu mexoril si minerale antioxidante.

Produsul, invotatie a laboratoarelor Vichy, reprezinta o asociere exclusiva: un complex de filtre ce acopera intreg spectrul de radiatii solare, impreuna cu apa termala Vichy, Magneziu si Mangan, ce intaresc protectia celulara impotriva oxidarii. Rezultatul? Un bronz frumos si uniform, piele mai bine protejata si sanatoasa.

Capital Soleil protejeaza impotriva arsurilor solare, previne aparitia petelor pigmentare si a ridurilor cauzate de UV. Textura ultra-fina si pulverizatorul asigura o aplicare facila, pe intreaga suprafata a pielii. Fara parfum, fara parabeni, hipoalergenic. Ce mai astepti? E timpul pentru plaja!


 

Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive