Periuţe de dinţi noi, în schimbul celor uzate, GRATUIT!

Sâmbătă, 16 mai, caravana “Rabla pentru Periuţa Ta” ajunge din nou în Bucureşti.
Periuţe de dinţi noi, în schimbul celor uzate, GRATUIT!

Sâmbătă, 16 mai, caravana “Rabla pentru Periuţa Ta” ajunge din nou în Bucureşti.

Începând cu ora 10:00, toţi cei care vin în Parcul Tineretului (intrarea Gheorghe Şincai) cu vechea periuţă de dinţi, la cortul special amenajat, vor primi gratuit în schimbul ei una nouă*, alături de un cupon de reducere de 20%  pentru pasta de dinţi preferată, la alegere din gamele Sensodyne, Aquafresh sau Paradontax.

Cupoanele sunt valabile în reţelele magazinelor Cora şi DM şi în lanţurile de farmacii Catena, Centrofarm, DONA, HelpNet, SensiBlu, Ropharma (în toate punctele de lucru ale acestora din România), în perioada 16 Mai 2015 – 31 Decembrie 2015. Mai mult, participanţii pot aduce şi periuţele uzate ale familiei (maxim 3 periuţe) pentru a primi altele noi în schimb.

Specialişti în sănătatea orală vor fi prezenţi la standul caravanei pentru a oferi sfaturi personalizate celor interesaţi.

După Bucureşti, Caravana ”Rabla pentru Periuţa Ta” va ajunge şi în alte oraşe din ţară, în luna mai şi iunie, pentru a înlocui gratuit periuţele de dinţi uzate cu unele noi, astfel:

Bacău: duminică, 17 mai, parcul Mircea Cancicov
Constanţa: sâmbătă, 23 mai, zona City Park Mall
Galaţi: duminică, 24 mai, zona Casei de Cultură
Timişoara: sâmbătă, 6 iunie, în parcarea Iulius Mall
Alba-Iulia: duminică, 7 iunie, Parcul Unirii

Caravana ”Rabla pentru Periuţa Ta” se află la a 3-a ediţie şi face parte din campania educaţională ”Zâmbeşte România”, desfăşurată pentru o mai bună sănătate orală, cu susţinerea Sensodyne®, Aquafresh®, şi Parodontax®.

Consultaţii stomatologice gratuite în toată ţara
Şi în acest an, campania Zâmbeşte România pune la dispoziţie românilor o nouă listă de cabinete stomatologice care oferă consultaţii si alte servicii gratuite. Cei interesaţi sunt invitaţi să intre pe www.zambesteromania.ro, să identifice cabinetul stomatologic cel mai apropiat lor şi să se programeze la o consultaţie gratuită sau un detartraj gratuit.  Lista de cabinete de pe site este în permanentă actualizare.

Ultimele statistici arată obiceiuri uşor mai optimiste: românii îşi schimbă periuţa de dinţi o dată la 1,5 ani, faţă de 2 ani (datele anterioare)
Iniţiativa „Rabla pentru Periuţa Ta” promovează obiceiurile corecte de igienă orală, ca răspuns la statisticile îngrijorătoare cu privire la sănătatea dinţilor românilor.

Potrivit celor mai recente studii de piaţă , care analizează obiceiurile de igienă orală de pe parcursul întregului an 2014 din perspectiva consumului, un român îşi schimbă periuţa de dinţi o dată la 1,5 ani, deşi medicii stomatologi recomandă schimbarea periuţei de dinţi o dată la 3 luni. În Europa, 77% dintre germani respectă această regulă şi îşi schimbă periuţa cel puţin o dată la 3 luni.

La nivel rural, obiceiurile stagnează: românii în continuare îşi schimbă periuţa de dinţi numai o dată la 10 ani.

Deşi cifrele de consum sunt uşor mai optimiste faţă de anul anterior, aceste rezultate indică în continuare o igienă orală precară a populaţiei şi apar în contextul în care românii recunosc importanţa rutinei de igienă dentară dimineaţa şi seara, declarând că totuşi nu îşi periază dinţii de două ori pe zi.1

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex