Oprah Winfrey, afaceri cu ceai în scopuri umanitare

Vedeta de televiziune Oprah Winfrey a creat un brand de ceai denumit "Oprah Chai Tea", care va fi disponibil în cafenele din 29 aprilie, profitul din vânzări urmând a fi donat în scopuri caritabile.
Oprah Winfrey, afaceri cu ceai în scopuri umanitare

Vedeta de televiziune Oprah Winfrey a creat un brand de ceai denumit „Oprah Chai Tea”, care va fi disponibil în cafenele din 29 aprilie, profitul din vânzări urmând a fi donat în scopuri caritabile, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

„Ritualul zilnic al ceaiului este o parte vitală a dimineţilor mele. Chai Tea-ul savuros şi cu mirodenii, cu aroma sa intensă, este preferatul meu de multă vreme. Când Howard Schultz, reprezentantul unei cafenele renumite, m-a invitat în camera de degustare şi să creez propriul meu amestec de ceai, m-am gândit că poate fi o oportunitate unică şi distracţie la puterea a zecea”, a spus Oprah Winfrey.

Profitul din vânzarea ceaiului va fi donat unor proiecte umanitare de sprijinire a educaţiei tinerilor, inclusiv a internatului pentru fete construit de vedeta de televiziune în Africa de Sud, Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Durerile menstruale trec cu măceşe
Durerile menstruale trec cu măceşe
Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex