Oprah Winfrey, afaceri cu ceai în scopuri umanitare

Vedeta de televiziune Oprah Winfrey a creat un brand de ceai denumit "Oprah Chai Tea", care va fi disponibil în cafenele din 29 aprilie, profitul din vânzări urmând a fi donat în scopuri caritabile.
24.03.2014
Oprah Winfrey, afaceri cu ceai în scopuri umanitare

Vedeta de televiziune Oprah Winfrey a creat un brand de ceai denumit „Oprah Chai Tea”, care va fi disponibil în cafenele din 29 aprilie, profitul din vânzări urmând a fi donat în scopuri caritabile, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

„Ritualul zilnic al ceaiului este o parte vitală a dimineţilor mele. Chai Tea-ul savuros şi cu mirodenii, cu aroma sa intensă, este preferatul meu de multă vreme. Când Howard Schultz, reprezentantul unei cafenele renumite, m-a invitat în camera de degustare şi să creez propriul meu amestec de ceai, m-am gândit că poate fi o oportunitate unică şi distracţie la puterea a zecea”, a spus Oprah Winfrey.

Profitul din vânzarea ceaiului va fi donat unor proiecte umanitare de sprijinire a educaţiei tinerilor, inclusiv a internatului pentru fete construit de vedeta de televiziune în Africa de Sud, Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați ... citește mai mult
Durerile menstruale trec cu măceşe
Durerile menstruale trec cu măceşe
Recomandare video
Salată cu paste și jambon de curcan