OFICIAL. ceseintampladoctore.ro (CSID.ro) – cel mai citit site din domeniul Sănătate & Îngrijire personală în săptămâna 7 – 13 martie 2022

16.03.2022
OFICIAL. ceseintampladoctore.ro (CSID.ro) – cel mai citit site din domeniul Sănătate & Îngrijire personală în săptămâna 7 – 13 martie 2022

Site-ul www.csid.ro deținut de Grupul Gândul a înregistrat în săptămâna 7 – 13 martie 2022 un număr de 2.775.744 de afișări, fiind situat pe primul loc la numărul de afișări în categoria de Sănătate & îngrijire personală, conform datelor SATI.

Performanțele continuă și în săptămâna 14 20 martie, astfel că, în data de 15 martie, CSID.ro a înregistrat 288.000 de vizitatori unici și peste 600.000 de afișări.

„Ce se întâmplă, Doctore?” este cel mai cunoscut brand românesc dedicat promovării sănătății, nutriției corecte, frumuseții și stilului de viata echilibrat care livrează zilnic cititorilor săi știri, articole și emisiuni video, cu sfaturi utile, studii de ultimă oră și informații susținute de cei mai buni experți din România și străinătate.

Redactorii „Ce se întâmplă, Doctore?”, alături de colaboratorii site-ului, medici și specialiști experimentați, știu „să traducă” informația medicală pe înțelesul omului obișnuit ajutând publicul să facă cele mai bune alegeri în viață, care nu le periclitează sănătatea, și furnizează acest conținut într-o manieră accesibilă, entertaining, cu un puternic impact vizual.

Echipa redacţională mulţumeşte tuturor cititorilor și partenerilor săi pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe site-urile şi produsele video din cadrului trustului de presă Gândul.

Grupul Gândul este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro şi viitorulromaniei.ro.

Recomandare video
Top 5 alimente sănătoase care îngrașă