Noua ediţie „Ce se întâmplă Doctore?”

Prezentatoarea emisiunii CanCan TV, Ilinca Vandici, este protagonista pictorialului de copertă în noul număr “Ce se întâmplă, doctore?”. În ediţia de ianuarie-februarie a revistei, vedeta demonstrează că un corp armonios, pe care hainele XS vin ca turnate, se poate obţine şi fără diete epuizante.
Noua ediţie „Ce se întâmplă Doctore?”

Prezentatoarea emisiunii CanCan TV, Ilinca Vandici, este protagonista pictorialului de copertă în noul număr “Ce se întâmplă, doctore?”. În ediţia de ianuarie-februarie 2013 a revistei, vedeta demonstrează că un corp armonios, pe care hainele XS vin ca turnate, se poate obţine şi fără diete epuizante.

“Secretul corpului meu este starea de bine, interioară şi exterioară. E adevărat că gena moştenită de la părinţi mă ajută, însă trebuie să menţinem ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Aici intervin alimentaţia sănătoasă, odihna, sportul, faptul că nu fac excese de nici un fel, îmi permit să mănânc orice, însă cu limite” mărturiseşte Ilinca Vandici. Tânăra nu a ţinut niciodată cure de slăbire, dar are câteva secrete care o ajută să se menţină în formă: sportul sub supravegherea unui antrenor, dar şi gustările care îi furnizează energie, precum banane şi migdale.

O împătimită a sportului este şi DJ Wanda, care adoră iarna şi mişcarea în zăpadă. “Mă dau cu placa de 10 ani! Iubesc snowboarding-ul! Sunt pasionată de freeride şi asta pentru că stilul acesta, te lasă să te bucuri de munte, de viteză. Mă văd pe pârtie cu placa şi la 60 de ani!” a declarat DJ Wanda în noul număr al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”.

Mişcarea este un antidot perfect împotriva kilogramelor în plus, care se instalează după Sărbători în contextul exceselor alimentare de la final de an. Dar şi curele de detoxifiere, sub supravegherea specialiştilor, pot stimula revenirea la greutate optimă. Şi Valentina Pelinel apelează la ele, iar despre rezultatele acestor programe vorbeşte în numărul de ianuarie-februarie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”.

Viitorul îngrijirii îl reprezintă cosmetica regenerativă, scrie Oana Cuzino într-un articol dedicat metodelor moderne de înfrumuseţare. Iar printre acestea, se numără şi terapia Dracula, descrisă pe larg în “Ce se întâmplă, doctore?”

Tot în numărul de ianuarie-februarie, cititoarele vor găsi remedii pentru problemele circulatorii de la nivelul membrelor inferioare, agravate de abuzul de murături şi carne, dar şi totul despre beneficiile unei plante mediteraneene, anghinarea, o adevărată comoară de substanţe benefice.

Exerciţii fizice de iarnă
Exerciţii fizice de iarnă
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată