Mila Kunis, caritate cu…bijuterii!

Actriţa Mila Kunis, care a născut în septembrie primul ei copil, a creat un model de inel din aur cu smaralde cu scopul de a strânge bani pentru o maternitate din Zambia, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.
Mila Kunis, caritate cu…bijuterii!

Actriţa Mila Kunis, care a născut în septembrie primul ei copil, a creat un model de inel din aur cu smaralde cu scopul de a strânge bani pentru o maternitate din Zambia, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.

Actriţa Mila Kunis, care a născut în septembrie primul ei copil, în urma relaţiei cu logodnicul ei Ashton Kutcher, este ambasador internaţional pentru compania de bijuterii Gemfields şi a lucrat cu această firmă şi cu marca de bijuterii Marina B pentru a crea un inel din aur de 18 carate, decorat cu smaralde.

Banii care vor fi obţinuţi din vânzarea bijuterilor numite „Motherhood Rings” („Inelele Maternităţii”, n.r.) vor fi folosiţi pentru îmbunătăţirea serviciilor unei maternităţi, Gemfields Nkana Health Centre, din Zambia.

„Sarcina şi aducerea pe lume a unei noi vieţi marchează începutul unei călătorii incredibile. De-a lungul istoriei, fiecare cultură a avut propriul mod de a celebra acest eveniment extraordinar, de multe ori prin oferirea unui cadou mamei sau copilului. Smaraldele sunt în mod tradiţional simboluri ale maternităţii, înţelepciunii şi iubirii. Dar aceste pietre preţioase verzi sunt şi un simbol al speranţei în multe culturi, astfel că fondurile obţinute în urma acestei colecţii de inele vor fi folosite pentru maternitatea Gemfields Nkana Health Centre, unde patru noi saloane au fost construite. Aceasta este o reuşită majoră care va aduce beneficii de lungă durată comunităţii locale”, a declarat Mila Kunis pentru Vogue.com.

Fiecare inel din colecţie costă 4.800 de dolari, iar banii vor fi folosiţi pentru îmbunătăţirea condiţiilor de spitalizare din maternitatea africană.

Actriţa a născut în septembrie o fetiţă, pe nume Wyatt.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului „Anii ’70/ That ’70s Show”, au confirmat logodna lor în luna februarie 2014. Cei doi au început o relaţie în 2012, la aproape un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013. Kunis şi Kutcher se vor căsători în 2015, potrivit unor surse apropiate celor doi.

Milena „Mila” Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul „Anii ’70/ That ’70s Show”. După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie „Family Guy”, Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă – „Forgetting Sarah Marshall”, „Max Payne” şi „The Book of Eli” -, însă rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din „Lebăda neagră/ Black Swan”, pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria „cel mai bun tânăr actor” la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, în 2010.

Popularitatea actriţei a crescut considerabil după lansarea pe marile ecrane a filmelor „Ted”, „Grozavul şi puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful” şi „Prietenie cu folos/ Friends With Benefits”.

Mila Kunis a jucat recent în filmul „The Angriest Man In Brooklyn”, alături de Robin Williams, Peter Dinklage şi James Earl Jones, lansat pe marile ecrane nord-americane în mai, şi în „Dragoste la persoana a treia/ Third Person”, de Paul Higgis, care a avut premiera în România pe 4 iulie.

Pe 18 iulie a fost lansat un alt film ce o are în distribuţie pe Mila Kunis – filmul SF de aventuri „Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending”, în care actriţa joacă alături de Channing Tatum.

Google depistează...cancerul?
Google depistează...cancerul?