Mario Frangoulis, prima oară în România. Încasările din bilete vor fi donate

Pe data de 20 aprilie tenorul Mario Frangoulis va cânta pentru prima dată în România, la Sala Palatului.
Mario Frangoulis, prima oară în România. Încasările din bilete vor fi donate
Foto PR

Tenorul Mario Frangoulis va cânta pe 20 aprilie pentru prima dată în România, la Sala Palatului, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti sub bagheta dirijorului grec Stathis Soulis. Invitată specială: soprana Cellia Costea. Tenorul va redirecţiona 10% din încasările din biletele la concert către HOSPICE Casa Speranţei, acţiunea desfâşurându-se sub patronajul Camerei de Comerţ Britanice din România.

„Sunt oameni pe care, dacă ajungi să îi cunoşti, îţi schimbă viaţa şi priorităţile” spune tenorul grec.

Nu este prima oară când Mario Frangoulis susţine o astfel de iniţiativă, de-a lungul carierei sale susţinând numeroase fundaţii filantropice în calitate de ambasador şi portavoce.

„Cred că scopul nostru în viaţă ar trebui să fie păstrarea şi promovarea binelui – lupta pentru pace şi compasiune. A face acest lucru prin muzică este un angajament continuu. Trebuie să-ţi arăţi personalitatea, să-ţi asumi ce eşti şi, mai ales, adevărul tău. Este vorba pur şi simplu despre ceea ce înseamnă să fii om… Desigur că îmi doresc, ca orice artist, să fiu memorabil prin talentul artistic, însă, mai presus de toate, vreau să rămân în memoria oamenilor ca o simplă fiinţă care-a participat la misiunea de-a face această lume un loc mai bun”, declară Mario Frangoulis.

„Muzica este un catalizator de fapte bune şi iată că, împreună, putem face cu adevărat o diferenţă pentru copiii şi adulţii afectaţi de o boală incurabilă. Ne bucurăm şi suntem recunoscători că Mario Frangoulis ne susţine într-un proiect atât de frumos, cu un impact considerabil pentru conştientizarea colectivă a importanţei îngrijirii paliative. Mulţumirile noastre se îndreaptă şi către Camera de Comerţ Britanică, instituţie care a făcut posibil acest parteneriat”, spune Mirela Nemţanu, CEO HOSPICE Casa Speranţei.

„Suntem onoraţi de susţinerea pe care organizatorii concertului au arătat-o pentru HOSPICE Casa Speranţei – unul dintre membrii noştri valoroşi. Ne bucurăm că avem oportunitatea de a ne alătura acestei iniţiative extraordinare şi felicităm suportul necondiţionat pe care îl arată prin donarea a 10% din câştigurile concertului Mario Frangoulis. Ne bucurăm că am reuşit să facilităm această iniţiativă şi că suntem parte a unei acţiuni comune care îi sprijină pe aceia care au cel mai mare nevoie de ajutor”, transmite Neil McGregor, Preşedintele Camerei de Comerţ Britanice din România.

Mario Frangoulis combină clasicul cu contemporanul, amestecând cu uşurinţă opera cu pop, rock, folk, soul sau world music. De-a lungul carierei sale a împărţit scena cu Sarah Brightman, Placido Domingo, Montserrat Caballe, José Carreras, Liu Huan, Lara Fabian, Klaus Meine sau Angela Gheorghiu şi a cântat cu cele mai bune orchestre ale lumii, de la Boston Pops la Chicago Symphony, Filarmonica din Tokyo, Opera Novaya din Moscova, Royal Simphony Orchestra sau Orchestra Filarmonică din Londra.

Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică