Julia Vins, varianta umană musculoasă a celebrei păpuşi Matrioşka (FOTO)

Cu siguranţă, este o tipă pe care nu ai vrea să o superi!

V-aţi imaginat vreodată cum ar arăta o păpuşă Matrioşka în varianta umană? Ei bine, rusoaica Julia Viktorovna Vins, în vârstă de 20 ani, este o copie fidelă a celebrei păpuşi ruseşti. Doar de la gât în sus, pentru că restul corpului este dintr-un cu totul alt peisaj. Chipul ei de păpuşă, cu ochi mari şi păr blond ondulat, este eclipsat de musculatura (foarte) dezvoltată a tinerei.

Julia poate să ridice greutăţi de până la 180 de kilograme şi deţine deja trei titluri mondiale, dar nu se mulţumeşte cu atât.

Datorită aspectului ei fizic impunător şi angelic totodată, Julia este supranumită „Păpuşa Barbie Musculoasă” şi are peste 430.000 de followeri pe Instagram, unde postează des imagini cu ea la sala de forţă.

Cu siguranţă, este o tipă pe care nu ai vrea să o superi!

Vezi mai jos o colecţie de imagini cu Julia Vins, păpuşa musculoasă!

Galerie foto

vezi galeria
15 foto

Julia spune că bărbaţii se simt intimidaţi de aspectul ei şi că sunt invidioşi. Dieta păpuşii Barbie de Rusia constă în carne de pui, ouă, brânză, orez şi legume, împărţite în 5-6 mese pe zi. Nu poţi să ridici asemenea greutăţi fără să te hrăneşti corespunzător!

Cam aşa arăta Julia în 2011, când încă nu se apucase de acest sport frecventat mai degrabă de bărbaţi.

Şi aşa arată în prezent, alături de iubitul ei, Sergei (29 de ani).

Ce a determinat-o să o apuce pe acest drum? Ea spune că declicul a avut loc pe când avea 15 ani. Pe atunci, Julia nu avea cine ştie ce obiective în viaţă şi a început să meargă la sală pentru a-şi redobândi încrederea în sine. Un antrenor a observat-o şi i-a propus să o antreneze de 4 ori pe săptămână. Pe parcurs, a început să fie mai atentă la alimentaţie, iar eforturile Juliei s-au concretizat în trei recorduri mondiale la Campionatele de Ridicat Greutăţi.

Julia are 65 de kilograme, 1.65 metri, 40.5 cm în biceps, 98 cm la piept, 66 cm în talie, 102 cm la pelvis şi 67 cm la coapse. Chiar dacă iubeşte să fie în pas cu moda, Julia recunoaşte că găseşte cu greu haine în tendinţe care să i se potrivească.

Atenţie la uleiul de palmier!
Atenţie la uleiul de palmier!