Jojo ascunde semnele de oboseală cu ajutorul acidului hialuronic

O prezenţă constantă în televiziune şi pe scena muzicală, mămică a unui băieţel de trei ani, actriţa a căutat un produs care să ascundă semnele oboselii de pe chipul său. Soluţia sa anti-oboseală?
Jojo ascunde semnele de oboseală cu ajutorul acidului hialuronic

Cătălina Grama a descoperit un tratament revoluţionar care o ajută să arate bine în ciuda programului său foarte încărcat.

O prezenţă constantă în televiziune şi pe scena muzicală, mămică a unui băieţel de trei ani, actriţa a căutat un produs care să ascundă semnele oboselii de pe chipul său.

Soluţia sa anti-oboseală? Redensity 2, un tratament revoluţionar pe bază de acid hialuronic, creat special pentru înlăturarea cearcănelor şi redarea luminozităţii pielii din jurul ochilor.

„Am şansa să fac o meserie din ceea ce mă pasionează. Mă bucur că pot să spun că am un program foarte încărcat, sunt fericită că alerg între platoul de televiziune şi cel de film, între evenimente, şedinţe foto şi tot felul de proiecte frumoase unde mă întâlnesc cu sute de oameni.

Dar trebuie să spun şi că orice componentă a meseriei mele implică un aspect fizic impecabil, la care se ajunge cu respect pentru propria persoană, grijă faţă de corp şi spirit şi atenţie la orice intervenţie asupra sa”, a declarat Jojo. 

Acidul hialuronic Redensity 2 este o substanţă unică, bogată în aminoacizi şi antioxidanţi, care reface elasticitatea pielii şi îi conferă strălucire. Efectele tratamentului pot dura un an de zile.

,,Formula specială şi patentată are la baza acidul hialuronic care, datorită concentraţiei ideale 15mg/g), rehidratează şi redensifică dermul. Pe lângă acesta, deţine o serie de substanţe ce se regăsesc în mod natural în organism, reunite sub forma unui complex dermo-restructurant ce conţine: 8 aminoacizi, 3 antioxidanţi, 2 minerale şi vitamina B6, selectate pentru gradul lor farmaceutic, proprietăţile hipoalergenice, compatibilitatea cu acidul hialuronic şi eficienţa cu care se combină pentru restructurarea globală a dermului. Pe lângă toate acestea, lidocaină, oferă un confort sporit pacientului în timpul injectării, datorită efectului anestezic”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician la clinica Fazzada.

Injectarea durează doar câteva minute, iar efectele sunt vizibile imediat şi pot dura până la un an, mult mai mult decât alte tratamente anticearcăn. De asemenea, peste 70% dintre pacienţi nu au avut nevoie de o nouă aplicare după cea iniţială. Pielea este mai luminoasă, iar umbrele de pe pleoapa inferioară sunt estompate.

Nu este de mirare că vedetele din România s-au îndrăgostit de acest tratament!

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică