Învaţă în 5 minute cum să resucitezi o persoană aflată în stop-cardiorespirator

Ai fost vreodată pus în situaţia de a salva viaţa unei persoane aflată în stop cardio-respirator? Acum ai ocazia să înveţi manevrele de resuscitare cardio-pulmonară folosind defibrilatorul extern automat.
Învaţă în 5 minute cum să resucitezi o persoană aflată în stop-cardiorespirator

Ai fost vreodată pus în situaţia de a salva viaţa unei persoane aflată în stop cardio-respirator?

Acum ai ocazia să înveţi manevrele de resuscitare cardio-pulmonară folosind defibrilatorul extern automat.

Aceste aparate au fost amplasate în puncte strategice din Bucureşti, respectiv în staţiile de metrou Unirii 1, Unirii 2, universitate, Eroilor şi Piaţa Victoriei, Muzeul Grigore Antipa  şi Aeroportul Internaţional Henry Coandă (Plecări şi Sosiri).

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care doresc să înveţe mai uşor cum se efectuează această manevră, Asociaţia Română de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă (ARISU) a realizat un videoclip care durează 5 minute şi care descrie detaliat modul în care funcţionează aceste defibrilatoare externe, dar şi reguli de respectat atunci când o persoană nu mai respiră.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive