INCREDIBIL! Ea este prima cântăreaţă din lume fără un picior VIDEO

Viktoria Modesta, o femeie de 28 de ani din Letonia, demonstrează că un handicap nu poate pune piedici talentului. Ea a lansat recent un videoclip intitulat Prototye, în care dansează extrem de senzual, cu toate că îi lipseşte un picior.
INCREDIBIL! Ea este prima cântăreaţă din lume fără un picior VIDEO

Viktoria Modesta, o femeie de 28 de ani din Letonia, demonstrează că un handicap nu poate pune piedici talentului.

Ea a lansat recent un videoclip intitulat Prototye, în care dansează extrem de senzual, cu toate că îi lipseşte un picior.

Tânăra s-a născut cu o malformaţie gravă, care a purtat-o prin mai multe spitale şi intervenţii chirurgicale, fără rezultate însă. Într-un final, după 15 operaţii eşuate, medicii au luat hotărârea de a-i amputa Viktoriei piciorul de la genunchi în jos, pentru a o scăpa de durerile groaznice prin care trecea.

Acum, ea se simte mult mai bine, a scăpat de complexe şi se simte mult mai încrezătoare în forţele proprii. Ca dovadă, a înregistrat o piesă muzicală şi joacă într-un videoclip care a depăşit 2,5 milioane de vizualizări. 

Devenită prima cântăreaţă din lume cu acest handicap, tânăra a reuşit astfel să devină o sursă de inspiraţie şi de putere  pentru multe persoane.

Pentru mai multe poze cu Viktoria, intraţi pe contul ei de Facebook sau Instagram. Iată videoclipul!

Sursa FOTO: BoredPanda.com

Recomandări: