INCREDIBIL! Ea este prima cântăreaţă din lume fără un picior VIDEO

Viktoria Modesta, o femeie de 28 de ani din Letonia, demonstrează că un handicap nu poate pune piedici talentului. Ea a lansat recent un videoclip intitulat Prototye, în care dansează extrem de senzual, cu toate că îi lipseşte un picior.
23.12.2014
INCREDIBIL! Ea este prima cântăreaţă din lume fără un picior VIDEO

Viktoria Modesta, o femeie de 28 de ani din Letonia, demonstrează că un handicap nu poate pune piedici talentului.

Ea a lansat recent un videoclip intitulat Prototye, în care dansează extrem de senzual, cu toate că îi lipseşte un picior.

Tânăra s-a născut cu o malformaţie gravă, care a purtat-o prin mai multe spitale şi intervenţii chirurgicale, fără rezultate însă. Într-un final, după 15 operaţii eşuate, medicii au luat hotărârea de a-i amputa Viktoriei piciorul de la genunchi în jos, pentru a o scăpa de durerile groaznice prin care trecea.

Acum, ea se simte mult mai bine, a scăpat de complexe şi se simte mult mai încrezătoare în forţele proprii. Ca dovadă, a înregistrat o piesă muzicală şi joacă într-un videoclip care a depăşit 2,5 milioane de vizualizări. 

Devenită prima cântăreaţă din lume cu acest handicap, tânăra a reuşit astfel să devină o sursă de inspiraţie şi de putere  pentru multe persoane.

Pentru mai multe poze cu Viktoria, intraţi pe contul ei de Facebook sau Instagram. Iată videoclipul!

Sursa FOTO: BoredPanda.com

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Recomandare video
Cum scăpăm de scrâșnitul din dinți. 3 exerciții simple pentru bruxism
Recomandări: