Iată ce conţine cea mai nesănătoasă omletă din lume

Aţi putea spune că omleta este cea mai bună alegere în ceea ce priveşte micul dejun, însă vă puteţi înşela amarnic, mai ales dacă vă inspiraţi de la cel mai puternic stat din lume, bineînţeles vecinii noştri de peste ocean - americanii. Acest popor nu numai că este în majoritate adeptul mâncărurilor fast-food, dar chiar şi atunci când preferă să servească cina ori micul dejun acasă, o face în cel mai nesănătos mod posibil.
Iată ce conţine cea mai nesănătoasă omletă din lume

Aţi putea spune că omleta este cea mai bună alegere în ceea ce priveşte micul dejun, însă vă puteţi înşela amarnic, mai ales dacă vă inspiraţi de la cel mai puternic stat din lume, bineînţeles vecinii noştri de peste ocean – americanii. Acest popor nu numai că este în majoritate adeptul mâncărurilor fast-food, dar chiar şi atunci când preferă să servească cina ori micul dejun acasă, o face în cel mai nesănătos mod posibil.

Aşa am aflat şi noi că o banală omletă americănească, numită de greii mapamondului omleta IHOP, este o adevărată bombă calorică şi nu numai că îngraşă, dar poate creşte foarte mult riscul de hipertensiune arterială şi alte afecţiuni asociate.

Dar ce conţine această omletă de este considerată atât de nesănătoasă, v-aţi putea întreba. Ei bine, omleta IHOP are în componenţă, bineînţeles, ouă, dar nu 1-2 cât am crede, ci vreo 5-6, să fie cât mai densă, la care se adaugă din belşug, fără prea mari restricţii privind cantitatea, nişte cârnăciori de porc tăiaţi feliuţe, niscai firicele de bacon, şuncă, ceapă, ardei şi brânză Cheddar fără măsură.

Per total, aproximativ 1.900 de calorii, vreo 50 de grame de grăsime saturată, vreo 4 grame de sare şi 130 de carbohidraţi. Lucru care, pe bună dreptate, îi aduce acestei omlete titlul de cel mai nesănătos mic dejun din lume.


 

Recomandări: