Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți. Primele fotografii cu vedeta însărcinată

05.10.2020

Gina Pistol a publicat recent primele fotografii în care își arată burtica de gravidă. Vedeta TV a confirmat recent zvonurile că ea și iubitul ei, Smiley, urmează să devină părinți pentru prima data.

În fotografia publicată pe Instagram, Gina Pistol s-a lăsat fotografiată din profit, astfel încât i se vede burtica.

Viitoarea mămică se află în vacanță în Grecia, alături de Smiley.

Gina Pistol a anunțat pe rețelele sociale că este însărcinată

Gina Pistol a anunțat în urmă cu câteva zile că este gravidă, deși avea șanse foarte mici să rămână însărcinat pe cale naturală din cauze medicale.

„Noi acum inseamna TREI! In urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat ca sansele ca eu sa raman insarcinata pe cale naturala sunt foarte mici. Iata ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emotii, nici nu am indraznit sa ma bucur sau sa raspandesc vestea pana cand nu i-am auzit inima cum bate si am stiut ca totul este bine. In sfarsit, a venit momentul sa aflati de la noi ce am facut in ultimii 3 ani si cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult ras, mult plans de fericire, multa sustinere si multa emotie in viata noastra si in acest oracol video pe care il impartim cu voi, cu toata recunostinta pentru sustinerea si mesajele pe care le-am primit pana acum. Multumim”, a scris Gina Pistol, pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos
Recomandări: