Fă-ţi acasă crema anticelulitică!

Te-ai săturat să dai mulţi bani pe creme scumpe din comerţ care promit marea cu sarea şi, de fapt, nu te ajută cu nimic? Nimic mai simplu! Avem o reţetă specială de cremă anti-celulită, cu ingrediente naturale, pe care o poţi face chiar la tine acasă.
Fă-ţi acasă crema anticelulitică!

Te-ai săturat să dai mulţi bani pe creme scumpe din comerţ care promit marea cu sarea şi, de fapt, nu te ajută cu nimic?

Nimic mai simplu!

Avem o reţetă specială de cremă anti-celulită, cu ingrediente naturale, pe care o poţi face chiar la tine acasă.

Iată de ce ai nevoie:

  • 100 ml de cremă pentru bebeluşi
  • 5-6 comprimate de extract purificat de răşină (le găseşti în farmacie şi magazine naturiste la preţuri mici)
  • 20 de picături de ulei esenţial de portocale
  • 3-5 picături de ulei de scorţişoară

Amestecă toate ingredientele şi vei obţine o cremă anticelulită eficientă şi frumos mirositoare.

Cum acţionează aceste ingrediente

Crema de bebeluşi este indicată deoarece nu conţine parfum şi alte ingrediente nocive, plus că au o foarte mare putere de hidratare a pielii.
Extractul de răşină are efect nu doar pentru a elimina celulita, ci şi pentru combaterea vergeturilor, prin acţiunea sa astringentă şi în acelaşi timp de elasticitate, lăsând pielea moale şi catifelată.
Uleiul esenţial de portocală este benefic doarece acizii pătrund adânc în epiderm şi hidratează. La fel de bine poţi opta pentru uleiul esenţial de lămâie.
Uleiul de scorţişoară are, pe lângă un miros inconfundabil, un efect benefic în combaterea celulitei. Combinat cu uleiul de citrice dă rezultate excelente.

Sursa: fashionmg-style.com