Energie, distracţie şi ZUMBA

Ardeţi calorii, tonifiaţi-vă musculatura şi distraţi-vă în acelaşi timp!
Energie, distracţie şi ZUMBA

Ardeţi calorii, tonifiaţi-vă musculatura şi distraţi-vă în acelaşi timp!

Abonaţi-vă la o sală de Zumba Fitness şi „join the party”, după cum ne îndeamnă inventatorul acestui sport, Alberto Perez. Sunteţi novice? Iată ce ar trebui să ştiţi, pentru început!

1. Relaxaţi-vă şi simţiţi muzica la maximum. Dacă sunteţi încordate g`ndindu-vă că mişcările pe care le faceţi sunt caraghioase, nu veţi obţine rezultate notabile. Zumba înseamnă distracţie, aşa că nu vă feriţi de mişcările ample, antrenaţi braţele şi lăsaţi-vă conduse de ritm.

2. Nu ar strica să ştiţi câţiva paşi latino. Zumba se bazează în principal pe merengue, salsa, cumbia şi reggaeton, însă nu vă speriaţi dacă nu aveţi nici cea mai mică idee despre aceste stiluri de dans. Aici nu există începători sau avansaţi, există doar voie bună şi multă mişcare.

3. Alegeţi-vă încălţămintea potrivită. Aceasta trebuie să fie lejeră, nu foarte sofisticată. Nu vă încălţaţi cu pantofii pentru alergat pentru că talpa lor vă dă de furcă în executarea paşilor Zumba.

 

Diana Suciu

Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ... citește mai mult

Grăsimea se taxează...
Grăsimea se taxează...
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața