Ellen Page, starul din „Juno”, a devenit Elliot Page, dezvăluind că este transgender

02.12.2020 | Cristina Tudor
Ellen Page, starul din „Juno”, a devenit Elliot Page, dezvăluind că este transgender
Elllen Page a devenit Eliot Page după ce a dezvăluit că este transgender. Foto: Shutterstock

Actrița Ellen Page a anunțat marți că este transgender și că de acum se va numi Elliot Page, iar oamenii se vor referi la el ca fiind de sexul masculin. Page a spus că se simte foarte recunoscător pentru sprijinul pe care l-a primit în călătoria sa și i-a sfătuit pe cei care trec prin experiențe asemănătoare să aibă răbdare. Actorul este cunoscut pentru rolurile din filme precum „Inception” și „Juno”.

„Bună, prieteni, vreau să vă anunț că sunt trans, pronumele sunt el/ei și numele meu este Elliot. Mă simt norocos să scriu asta. Să fiu aici. Să ajung în acest loc în viața mea”, a scris Page.

„Simt o recunoștință copleșitoare pentru oamenii incredibili care m-au susținut de-a lungul acestei călătorii. Nu pot să exprim în cuvinte cât de remarcabil se simte să iubesc cine sunt și să-mi urmăresc sinele autentic. Am fost inspirat la nesfârșit de atâția oameni din comunitatea trans. Vă mulțumesc pentru curaj, generozitate și munca voastră continuă pentru a face lumea aceasta un loc mai inclusiv și mai plin de compasiune. Voi oferi orice sprijin pot și voi continua să mă străduiesc pentru o societate mai iubitoare și egală”, a scris el.

Foto: Shutterstock

Elliot Page: „Iubesc faptul că sunt trans”

Page le-a cerut fanilor să aibă răbdare, notând faptul că bucuria pe care o simte este reală, însă fragilă. El a adus la cunoștință statisticile îngrijorătoare în ceea ce privește violența față de transgenderi și a spus că nu va rămâne tăcut în fața vreunei discriminări. „Discriminarea persoanelor trans este intensă, insidioasă și crudă, ducând la consecințe oribile”, a remarcat actorul, potrivit Newsweek.

„Iubesc faptul că sunt trans. Și iubesc că sunt queer. Cu cât mă accept așa cum sunt, cu atât visez mai mult, cu atât inima crește mai mult și cu atât mai mult prosper. Pentru toți oamenii trans care au de-a face în fiecare zi de hărțuire, ură de sine, abuzuri și amenințarea violenței: vă văd, vă iubesc și foi face tot ce pot pentru a schimba în bine această lume”, a încheiat Elliot Page.

Actorul, originar din Canada, și-a început cariera la vârsta de 10 ani și a apărut în filme precum „Juno”- peliculă pentru care a primit o nominalizare la Oscar -, „X-Men”, „Inception”, „The Umbrella Academy”.

Recomandări:
CANCAN.RO lansează super-producția CANCAN NEWS
CANCAN.RO lansează super-producția CANCAN NEWS
Organizarea eficientă a timpului de lucru, secretul stării de bine
Organizarea eficientă a timpului de lucru, secretul stării de bine