Edward Aninaru dezvăluie secretele pictorialelor de nud fashion la workshop-ul #Nudiful

Pe 21 – 22 mai, Edward Aninaru, supranumit şi ”fotograful român de la Hollywood”, cel care şi-a câştigat renumele peste Ocean prin pictorialele pe care le-a realizat unor celebrităţi că Celine Dion, Naomi Campbell, Ne-Yo, Jay Sean, Mădălina Ghenea, Alexandra Stan, Anastasia Soare, Catrinel Menghia sau James Goldstein, va dezvălui iubitorilor artei fotografice secretele pictorialelor de fashion nud la workshop-ul #Nudiful.
Edward Aninaru dezvăluie secretele pictorialelor de nud fashion la workshop-ul #Nudiful

Pe 21 – 22 mai, Edward Aninaru, supranumit şi ”fotograful român de la Hollywood”, cel care şi-a câştigat renumele peste Ocean prin pictorialele pe care le-a realizat unor celebrităţi ca Celine Dion, Naomi Campbell, Ne-Yo, Jay Sean, Mădălina Ghenea, Alexandra Stan, Anastasia Soare, Catrinel Menghia sau James Goldstein, va dezvălui iubitorilor artei fotografice secretele pictorialelor de fashion nud la workshop-ul #Nudiful.

”Ideea acestui workshop de nud este diferită faţă de cea a nudului artistic clasic. Vom ieşi din zona de clasic şi o să lucrăm, de această dată, în zona de comercial, de nud fashion. O să fie sexy, glam, chic şi nu numai!”, spune Edward Aninaru.

Participanţii la workshop-ul #Nudiful vor avea nu numai şansa de a lucra alături de unul dintre cei mai renumiţi fotografi ai momentului, pe plan internaţional, dar vor trăi şi o experienţă inedită şi completă din punct de vedere artistic. Începând de la echipa de profesionişti formată din make-up artişti, hair stilişti, warderobe stylist, echipamente performante, locaţie specială şi modele experimentate cu care vor lucra, cursanţii ”vor avea o bună ocazie să îşi dezvolte portofoliul în această direcţie, vor cunoaşte şi vor crea legături cu alţi fotografi şi modele cu aceleaşi concepţii şi viziuni, vor câştiga încrederea necesară acestui gen de fotografie şi vor avea ocazia să lucreze cu modele profesioniste, într-un cadru de excepţie”, spune ”fotograful român de la Hollywood”.

Din experienţa sutelor de şedinţe foto realizate pentru publicaţii din întreagă lume, Edward Aninaru a constatat că cele mai delicate, dificile şi atipice proiecte de fotografie sunt cele în care modelele sunt dezbrăcate sau semidezbrăcate. După cum explică Edward Aninaru, #Nudiful se diferenţiază de workshop-urile de acest gen prin abordarea diferită, dar şi prin experienţa pe care o are fotograful în zona nudului fashion: “Fugim puţin din zona de nud artistic, cu care majoritatea workshop-urilor lucrează. Eu vin cu background-ul de la FHM şi Playboy, cu zeci de pictoriale şi coperte de acest gen realizate. O să fie vorba la acest workshop despre un nud comercial, fashion, nudul care se publică în reviste pentru bărbaţi”, explică Aninaru.

“Este un curs foto în care o să avem toate ingredientele unui shooting de fashion sau celebrity, începând de la echipa de beauty, până la locaţie şi set-up-uri de lumini. Vor lipsi doar hainele, dar nici ele în totalitate, pentru că o să păstrăm anumite elemente. Nu va fi un simplu model nud, ci o să avem şi un styling pentru acesta, dar păstrându-l într-o zona foarte sexy, dar chic şi cu bun gust!”, mai spune “fotograful român de la Hollywood” despre experienţă prin care vor trece cursanţii.

Mai mult, participanţii la workshop-ul #Nudiful vor putea află parcursul unei imagini din Camera Raw şi până este gata de trimis la revista, vor alege împreună cu Edward Aninaru cele mai bune fotografii realizate, pe care le vor post-procesa sub îndrumarea acestuia folosind unele dintre cele mai avansate tehnici care există în momentul actual în artă fotografiei. Noţiuni de teorie foto, tehnici de abordare a clienţilor şi tipsuri pentru alegerea fotografiilor potrivite pentru portofoliu sunt unele dintre multele informaţii pe care participanţii la workshop-ul #Nudiful le vor putea află de la Edward Aninaru.

Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă