De ce s-a despărţit Nicole Scherzinger (din nou) de Lewis Hamilton

Nicole Scherzinger, fosta cântăreaţă principală din grupul Pussycat Dolls este "foarte supărată" după ce a pus capăt relaţiei sale de şapte ani cu pilotul britanic, în urma unor certuri între cei doi care au avut loc în timpul sărbătorilor de iarnă.
De ce s-a despărţit Nicole Scherzinger (din nou) de Lewis Hamilton

Cântăreaţa Nicole Scherzinger s-a despărţit pentru a patra oară de iubitul ei, Lewis Hamilton, după ce pilotul de Formula 1 a refuzat să o ceară în căsătorie, informează presa britanică, citată de contactmusic.com, citat de Mediafax.

Potrivit presei britanice, Nicole Scherzinger, fosta cântăreaţă principală din grupul Pussycat Dolls, este „foarte supărată” după ce a pus capăt relaţiei sale de şapte ani cu pilotul britanic, în urma unor certuri între cei doi care au avut loc în timpul sărbătorilor de iarnă.

Deşi au existat discuţii despre o nuntă, care ar fi trebuit să aibă loc anul trecut, se crede că artista americană s-a plictisit să aştepte ca Lewis Hamilton, în vârstă de 30 de ani, să o ceară în căsătorie.

„De data asta, chiar s-a terminat totul între ei”, a dezvăluit o sursă pentru tabloidul The Sun.

Nicole şi Lewis au petrecut tot mai puţin timp împreună după ce pilotul britanic – care a câştigat în 2014 al doilea titlu de campion mondial – a anunţat că se va pregăti intensiv pentru a încerca să câştige un al treilea titlu în 2015, iar cântăreaţa a acceptat să joace în musicalul „Cats” de pe West End, la Londra.

„Se certau de multe luni, dar acum lucrurile au devenit mult mai grave. Au petrecut atât de mult timp departe unul de celălalt, încât lucrurile au devenit de nesuportat între ei”, a adăugat aceeaşi sursă.

Într-un interviu acordat în decembrie 2014, Lewis Hamilton a dezvăluit că resimte o anumită presiune din partea familiei iubitei sale, în vârstă de 36 de ani, care şi-ar fi dorit ca el să o ceară în căsătorie, dar a insistat asupra faptului că atât el cât şi Nicole Scherzinger sunt foarte ocupaţi în viaţa profesională pentru a avea timp să se căsătorească.

„În mod cert resimt o anumită presiune din partea membrilor familiei ei. Însă Nicole se concentrează foarte mult asupra carierei, iar eu procedez la fel în legătură cu cariera mea. Suntem fericiţi aşa cum stau lucrurile acum. Căsătoria ar putea avea loc la un moment dat”, a spus pilotul britanic.

De asemenea, Lewis Hamilton a spus că atât el cât şi iubita lui sunt „prea tineri” pentru a avea copii.

Nicole Scherzinger s-a remarcat ca solistă principală a grupului Pussycat Dolls, alături de care a lansat, în perioada 2004 – 2009, câteva piese de succes, precum „Don’t Cha”, „Stickwitu”, „Beep”, „Buttons”, „When I Grow Up”, „I Hate This Part” şi „Jai Ho! (You Are My Destiny)”. În 2007, Nicole Scherzinger a semnat un contract solo cu casa de discuri Interscope, cu care a lansat două single-uri ce au fost bine primite de public – „Whatever U Like” şi „Baby Love”.

În 2010, cântăreaţa a decis să părăsească definitiv grupul Pussycat Dolls şi să se concentreze asupra unei cariere solo. În 2011, artista şi-a lansat albumul de debut, intitulat „Killer Love”, care a inclus câteva cântece ce au avut mare succes pe plan internaţional – „Poison”, „Don’t Hold Your Breath” şi „Right There”.

Pe lângă cariera de cântăreaţă, Nicole Scherzinger a cochetat şi cu actoria, jucând în câteva producţii hollywoodiene, dar a avut succes şi în alte domenii, precum modă şi televiziune.

Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton au o relaţie, marcată de câteva despărţiri şi împăcări, care a început în anul 2007.

Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex