Câte diete ţine o femeie într-o viaţă?

Un studiu realizat în Marea Britanie a arătat că femeile încearcă, în medie, 1.503 tipuri de exerciţii fizice pe parcursul vieţii. De asemenea, studiul a arătat şi câte diete ţin femeile într-o viaţă – în medie, 228.
18.10.2013
Câte diete ţine o femeie într-o viaţă?

Un studiu realizat în Marea Britanie a arătat că femeile încearcă, în medie, 1.503 tipuri de exerciţii fizice pe parcursul vieţii. De asemenea, studiul a arătat şi câte diete ţin femeile într-o viaţă –   în medie, 228.

Femeile devin motivate şi îşi doresc să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă în funcţie de evenimentele care se petrec în activitatea lor cotidiană. În top 5 al modificărilor în stilul de viaţă se află, în ordine, exerciţiile fizice şi dieta (101 zile), garderoba (29 de zile), dantura (15 zile), coafura şi machiajul (21 de zile).

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos
Recomandări: