Carnea rosie si diabetul

Consumul zilnic de carne rosie, provenind mai ales din mezeluri, creste semnificativ riscul de declansare a diabetului de tip II, potrivit unui mare studiu publicat in American Journal of Clinical Nutrition.
Carnea rosie si diabetul
Carnea rosie si diabetul

Consumul zilnic de carne rosie, provenind mai ales din mezeluri, creste semnificativ riscul de declansare a diabetului de tip II, potrivit unui mare studiu publicat in American Journal of Clinical Nutrition.

Astfel, o cantitate de 100 de grame de carne rosie consumata zilnic creste cu 19% riscul de declansare a diabetului.

In cazul consumului zilnic a 50 de grame de carne rosie provenind din mezeluri – crenvursti, carnati, pastrama -, riscul de diabet creste cu 51%, spun autorii.

 

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Stramosul homo erectus gatea
Stramosul homo erectus gatea
Cel mai nou articol Video:
Dr. Diana Ionescu: laserul în parodontoză și alte afecțiuni stomatologice