Angelina Jolie, donaţie de 1 milion de dolari pentru a ajuta copiii afectaţi de COVID-19

Angelina Jolie a donat 1 milion de dolari pentru a ajuta copiii afectaţi de coronavirus.
Angelina Jolie, donaţie de 1 milion de dolari pentru a ajuta copiii afectaţi de COVID-19

Angelina Jolie se numără printre vedetele care depun un efort uriaş în lupta împotriva coronavirusului. Actriţa în vârstă de 44 de ani, cunoscută nu doar pentru frumuseţea şi talentul tău actoricesc, ci şi pentru actele sale de umanitate, a donat un milion de dolari către No Kid Hungry, o organizaţie care ajută comunităţile să hrănească copiii care merg la şcoală în special pentru mesele de la prânz.

”Numai în această săptămână, peste un miliard de copii din întreaga lumea nu mai merg la şcoală din cauza coronavirusului”, a spus actriţa într-un comunicat. ”Foarte mulţi copii depind de grija şi nutriţia pe care o primesc în timpul orelor petrecute la şcoală, inclusiv 22 de milioane de copii din America care primesc mâncare. No Kid Hungry face un efort impresionant ca să ajungă la cât mai mulţi dintre acei copii”, a continuat vedeta.

Potrivit People, Angelina Jolie a făcut chiar şi o donaţie către UN Refugee Agency, sprijinind şcolile din Afghanistan, Cambodia, Kenya şi Namibia pentru a se asigura că pot ajuta în continuare studenţii să înveţe în timpul pandemiei.

Pentru că numeroase şcoli au fost închise în contextul COVID-19, milioane de copii care mergeau la şcoală pentru a avea parte de masa de prânz vor ajunge înfometaţi. No Kid Hungry susţine că deja a reuşit să distribuie două milioane de dolari către 78 de organizaţii în 30 de state, prin care să-i hrănească pe cei mici.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Poate recidiva tiroidita subacută, boala de sezon care seamănă cu o viroză?
Recomandări: